tiistai 22. kesäkuuta 2010

Paluu Skansenille

Tukholman Skansenilla oli muitakin bloggaajaa inspiroivia nähtävyyksiä kuin Konsum-putiikki. Piskuisessa siirtolapuutarhamökissä oli tarjolla sitä jo mainitsemaani konstailematonta nostalgiaa ja vaatimatonta arjen estetiikkaa. Kaikki lempielementtini olivat koossa: kolhiintunutta, kermanvalkoista emalia, tyhjiä lasipulloja, viikattuja keittiöpyyhkeitä ja pikkukukallista tapettia.

Ruotsalaiset ovat kovin luottavaisia: pienessä aarreaitassa sai käydä ja kummastella ilman että kukaan katsoi perään. Kokemus oli mukava, mutta sai toivomaan, etteivät pitkäkyntiset käyttäisi hyväkseen Skansenin huoletonta vartiointia.

4 kommenttia:

Tuulella kirjoitti...

Aika ihana keksilaatikko!

TaiNa kirjoitti...

Oioi, minäkin ihastelen tuota Örebro Kexin laatikkoa, harmi kun en ostanut siellä asuessani yhtään, niitä oli kirppikset täynnänsä.. maksoivat kylläkin 200-350kr (20-35e) kunnosta riippuen.

Jokke kirjoitti...

Hei muutes, minulla olisi ylimääräisenä lähes samanlainen kuin tuo keltainen pyöreä kahvallinen tarjotin, punaisena. On kirppikselle menossa.

Lumikko kirjoitti...

Siellä se keksilaatikko oli kenen tahansa vietävissä... en vieläkään ymmärrä, miten ne kaikki ihanat pikkuesineet olivat siellä vartioimattomina! Ihmiset taitavat olla rehellisempiä kuin luulenkaan.

Jokke, saat varmasti hienon tarjottimesi myytyä kirppiksellä. Itse aloittelen tässä Älä osta mitään-loppukesää, josta lisää blogissakin tuonnempana.