sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Saltå Kvarn

Olin eilen kotimaisissa häissä vieraana, joten Victorian ja Danielin häähumu meni tyystin ohi. Yöllä katsoin pari tuntia Kuninkaallista hääiltaa, ja tänään tulevan koosteen aion katsoa. En siksi, että olisin monarkisti tai häähullu; jokin tässä tapahtumassa vain vetää puoleensa. Tuntuu siltä, että kyseessä on aito rakkaustarina ja sympaattinen Victoria on ansainnut onnensa pitkän ja kärsivällisen odottamisen jälkeen.

Ruotsi-teema jatkuu myös blogissa. Viimeviikkoisella Tukholman matkalla tuli taas kierreltyä ruokakaupoissa. Jauho- ja ryynihyllyjen kohdalla oli pakko kaivaa kamera laukusta ja kuvata nämä retrohenkiset pakkaukset kotiin- ja blogiintuomisiksi. Silläkin uhalla, että pitivät varmaan myymälävarkaana tai -vakoojana.

Kotona selvitin, että syötävien jauhopussien sisällön tuottaa Saltå Kvarn-niminen yritys, joka on harjoittanut biodynaamista viljelyä vuodesta 1964. Jauhojen lisäksi ekoyritys valmistaa monenlaisia luomuelintarvikkeita leivästä ja pastasta mehuihin ja viineihin. Saltå Kvarnilla on myös blogi.

Ei kommentteja: