torstai 9. helmikuuta 2012

Tällä hetkellä

Mamman uunin Marialta poimin matkaani tällaisen kivankepeän jutun, jonka Maria oli löytänyt uusimmasta Sköna hem-lehdestä:

Vapaa-aika limittyy ja lomittuu työajan kanssa. Tähän kaipaisin muutosta.

Inspiroidun lukemastani ja näkemästäni. Maisemista, auringosta, elokuvista, matkahaaveista, saunasta.

Salatut ominaisuuteni. En tiedä, kuinka salattuja nämä tai mitkään muutkaan ominaisuuteni ovat, mutta sanotaan nyt laiskuus ja perusteellisuus (eivät kumma kyllä sulje toisiaan pois).

Haluan lukea tänä keväänä paljon. Historiaa, kaunokirjallisuutta, elämäkertoja. Karen Blixenin Eurooppalaisena Afrikassa, P.D. Jamesia, vielä lukematta olevat Kyllikki Villat (Myrskyssä ja Elämän korkea keskipäivä).

Suosikkifilmi juuri nyt. Hiljattain dvd:llä ilmestynyt Soutaen sydämeesi. Rakastan New Yorkiin sijoittuvia elokuvia, ja toivon aina että ne olisivat hyviä. Tämä oli.

Ihana ruoka. Joku höyryävä uuniruoka. Omenamintun ohjeilla tehtyä munakoisovuokaa meillä on syöty useasti.

Pukeudun nyt vähän "kevyemmin" kuin viime viikolla. Edelleen kuitenkin kerroksittain. Lattiat ovat meillä niin kylmät, että jalassa on nyt toista viikkoa kolmet villasukat päällekkäin.

Philip Seymour Hoffman ja ihana Amy Ryan elokuvassa Soutaen sydämeesi.

P.S. Osaisiko joku neuvoa, miten siihen uuteen kommenttisysteemiin vaihdetaan..? Ja kannattaako siihen ylipäätään vaihtaa? Välillä siihen vaihtaneilta puuttuu kokonaan se "Lähetä kommentti"-laatikko, tosin vain tilapäisesti (myöhemmin kun tulee takaisin, se onkin siinä). Omissa kommenttiasetuksissani näkyy olevan vain ne samat kolme vaihtoehtoa kuin tähänkin asti.

1 kommentti:

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Kai sen pitäisi löytyä ihan asetuksista, kohdasta kommentit, ja lienee nimeltään "upotettu". Itse en tykkää, koska sanavahvistus tulee tuossa systeemissä vasta kun on painanut lähetä, ja itse kun kommentoin muun touhun lomassa, saattaa koko kommentti jäädä lähettämättä, kun olen tottunut, että lähtee suoraan.

Omassa blogissani en ajatellut vaihtaa senkään takia, että koen tavallaan helpompana vastata esim. kolmelle peräkkäin tulleelle kommentoijalle yhdessä kommentissa, enkä klikkailla jokaiselle vastausta erikseen. Todella pitkissä kommenttiketjuissa tuosta ominaisuudesta on varmaan kyllä hyötyäkin.