lauantai 12. marraskuuta 2011

Roinan keskellä olkkari

Roinan keskellä eletään, kun ei ole aikaa täysipäiväisesti puuhata kotia kuntoon. Tavaroita ei voi vain laittaa paikoilleen, kun niille pitää ensin keksiä paikat. Kuvat ovat muutaman päivän takaa, nyt näyttää jo vähän harmonisemmalta. Harmoniakuvia sitten toisen kerran.

Teimme asunnon suurimmasta huoneesta olohuoneen. Edellisillä asukkailla se oli lastenhuoneena. Aluksi kavahdin päätyseinien Granny Smithin vihreää väriä ja olin varma, että haluan maalata tai tapetoida seinät. Kun tauluja alettiin kantaa sisään, tykästyinkin yhtäkkiä vihreään. Se saa siis toistaiseksi olla.

Olkkarissa ei muuten ole antennipistoketta. Sellainen löytyy vain makuuhuoneesta, joka on toisella puolella huushollia. Auksi tuntui vähän oudolta, mutta nyt kun tv:tä on tullut katsottua vain satunnaisesti makkarissa, huomaan saaneeni lisää aikaa.

16 kommenttia:

Suketus kirjoitti...

Kodikkaan näköistä roinasta huolimatta tai ehkä juuri siksi - meillä on yleensä aina enemmän tai vähemmän sekaisaa, eivätkä kaikki tavarat ole vieläkään löytäneet paikkaansa. Eihän muutosta olekaan kuin vasta yhdeksän kuukautta :D

Ihana vihreä seinä!

PIUZA kirjoitti...

Vaikkakin sekamelskan keskeltä, niin tuo huone näyttää jotenkin harmoniselta ja tehosteseinä on oikein kaunis.

t.Paula

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Näyttää viihtyisältä! Pidän kovasti tuosta omenanvihreästä ja toivon, että itselläkin olisi rohkeutta maalata joku seinä samalla sävyllä. Meillä on olohuoneen yksi seinä "Poukama", sellainen vedenvihreä, mutta nyt kun sitä katselee, niin maalaushommia olisi voinut tehdä vieläkin rohkeammin. Teidän kotinne entisillä asukkailla oli siis varsin hyvä maku.

Muutenkin teillä näyttää tosi kivalta.

Clarissa kirjoitti...

Oi kun on kiva "muuttaa" teidän kanssanne! Hyvältä näyttää jo nyt. Tuo vihreä seinä ja nuo kuvat siinä toivat mieleen erään aikaisemman olohuonemme.

Täällä meillä saa erittäin harvoin otettua harmoniakuvia, mikä ärsyttää varsinkin silloin, kun yrittää kuvata jotakin asiaa esim. blogia varten:)

Clarissa kirjoitti...

Ostan yhden e:n tuohon edelliseen:)

Tarja kirjoitti...

Televisio on oikeastaan turha kapine. Kun se on päällä, niin tulee katsottua ja senkin ajan olisi voinut käyttää mieleekkäämmin. Jos siinä samalla puuhastelee, niin se on vain puolittaista.
Kesällä huomasin, kun tuli kuunneltua radiota tehdessä,niin huomaamatta teki kaikenlaista ja samalla "sivistyi".

Ei paha tuo seinä, isossa tilassa toimii, ei tule päälle.

milla kirjoitti...

Teillä on niin kivan näköistä (romuista huolimatta), että halkean! Näyttää niin kodikkaalta ja jotenkin tulee tunne, että meillä on jollain tavalla sama maku.. :) Tarkoitan, että tuntisin oloni tuolla kotoisaksi. Tuollaisista ikkunalaudoista/ikkunoista olen haaveillut varmaan lapsesta saakka, mutta samalla haaveilen puutalosta ja niissä harvemmin nuita on.

Meillä on tv olohuoneessa ja joskus tuntuu, että se on vaan aina siinä taustalla päällä.. vaikka kumpikaan ei katso sitä. Esimerkiksi juuri nyt. Minä koneella, mies lukee sanomalehtiä makuuhuoneessa ja tv päällä.

Sesse kirjoitti...

Meillä on keittiössä omenanvihreät seinät, tykkään niistä kyllä, vaikka ovatkin edellisten asukkaitten jäljiltä.

Niina Oivi kirjoitti...

Tuo KANGASTUKSIA-julkka!!! ♥ + meni muuta, uh!

Bullukat kirjoitti...

Olen ehkä outo, mutta olohuone on kodikas. Mä tykkään tavarasta ja pienestä kaaoksestakin. On mielenkiintoisempaa kuin steriilisyys ja se, että kaikki on tiptop.

Anu ja Ninja kirjoitti...

Kävin pitkästä pitkästä aikaa ja tulla tupsahdin ihan kodikkaaseen ja fiksun televisiottomaan olkkariin. Vähän kadehdin muuttoa, vaikka rankkaa se on aina.

Anu

Marikka kirjoitti...

Kodikasta! Ihanat ikkunat ja ihana vihreä seinä! Mitään ei tarvitse muuttaa.

leena kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tosi viihtyisän näköistä teillä.

Ja Juustokuvasto on mahtava :)

Liisa kirjoitti...

Tosi kodikasta, oikeasti ihastuttavaa. Onnea teille!

Jokke kirjoitti...

Tuohan on optimaalisin seinän väri mitä olla voi ;)

Tuikkis kirjoitti...

No jopas täällähän on muutettu, olen ollut laiska kommentoimaan, mutta nyt sanon, että mielekkään näköistä, sellaista kodikasta jossa voisin itsekin viihtyä. Lisää kuvia kaikista nurkista, olen utelias.