lauantai 28. tammikuuta 2012

Dairy of the Week: Valion designmaito-huutokauppa

Valion designmaitotölkit suunnitelleet muotoilijat ovat lahjoittaneet uniikkitöitään myyntiin Huuto.nettiin. Huutokauppa alkoi viime viikolla ja jatkuu huomisiltaan asti. Eero Aarnion grafiikan vedos on aika kiva, ja Paola Suhosen lehmäpussukoistakin tykkään, mutta hinnat ovat karanneet pilviin. Se on ihan hyvä, sillä huutokaupan tuotto lahjoitetaan SOS-Lapsikylälle.

4 kommenttia:

Aura Illumina kirjoitti...

Aivan mahtavaa että tällaisia tempauksia tehdään! Tuo lehmätaulu on jotenkin tosi vitsikkään oloinen. Saakohan tuohon puhekuplaan itse kirjoittaa mitä ammu tuumii? :)

Cheri kirjoitti...

Hieno tempaus! Mukavaa, että hinnat ovat jo pilvissä : ) Lehmät ovat hienoja eläimiä, ensimmäinen ammattihaaveeni oli karjakko. Lapsena minulla oli oma nimikkolehmä ja nukuin sen kyljessä navetassa. Navetan tuoksu herättää monia muistoja.

Niina Oivi kirjoitti...

Tästä eriiitäin tietoinen ma oon ;))))


Tviittaan kintaalla et liittyy myös mun duuniin..... ;)
MUT EI KERROTA SIIT KELLEKÄÄN; EIHÄÄÄ? ;D

Lumikko kirjoitti...

Aura, niin on, tällaisia voisi olla paljon enemmänkin. Kyllä siihen varmaan saa :)

Cheri, olipa jännä ensimmäinen ammattihaave :) Selailin joku aika sitten vanhoja ystäväkirjojani, ja kyllä niissä ne suosituimmat ammattihaaveet olivat kampaaja ja opettaja. Itse halusin aika johdonmukaisesti kirjailijaksi, mutta jossain vaiheessa siihen rinnalle tuli hetkeksi elokuvaohjaaja.

Ihana lapsuusmuisto, lehmän kylkeä vasten on varmasti ollut ihana nukkua - lämmin ja turvallinen paikka :)

Niina, sulla on kyllä aika hauskan kuuloinen duuni, Röyhkää ja designhuutokauppaa :)