torstai 23. syyskuuta 2010

Keittiökuvia

Meijerin keittiö. Ylin kuva on otettu muutama vuosi sitten, pari keskimmäistä viime talvena ja alimmaiset äskettäin. Kalatarjottimen löysin kesällä Finlaysonin tehtaanmyymälästä Turusta, se on samaa kuosia kuin vahakankainen pöytäliina. Etsystä ostamani Claudia Pearsonin painokuva on päässyt kehyksiin keittiön seinälle.

7 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tykkään hulluna tän keittiön fiiliksestä! Rennolla retro-otteella toteutettu, tosi viihtyisä ja raikas. I like it! :)

-Päivi-

Lumikko kirjoitti...

Voi kiitos Päivi! Ei tätä ole taidettu sen kummemmin toteuttaa, kasattu vain kaikki vihreät, keltaiset ja ruskeat kipot ja kupit samaan paikkaan... :)

Tuulella kirjoitti...

Ihana nähdä kuvia omasta asunnostasi!

Ihastuin jo ensi vierailulla tuohon keittiösi hyllyasetelmaan, joska vilahti jossakin kuvassa. Tuollaisessa hyllyssä on kiva pitää esillä kauniita astioita aina tunnelman mukaan. Kaunista!

nätti rätti kirjoitti...

näyttää niin kauniilta, että taidan minäkin siirtää keittiöni lattiahyllyistä muut kuin kokkauskirjat pois ja tehdä tunnelmaa kauneimmilla ja sopivanvärisillä astioilla... noiden taulujen paikat natsaa kyllä hyvin!

Lumikko kirjoitti...

Tuulella, kiitos, kiva että tykkäät. Meillä kun on vain 44 neliötä, niin kuvattavaa ei loputtomasti riitä; siksi tämä keittiön hyllykin on vilahdellut jo monta kertaa. Sitä järkkäilemällä saa kyllä helposti uutta ilmettä pieneenkin tilaan.

nätti rätti, kiva kun piipahdit ja kiitos kehuista! ajattele, että tämäkin hylly löytyi kierrätyskeskuksesta vitosella...

Lisa Kjellerød kirjoitti...

I love your shelves and all the little bits and pieces on them!

Lumikko kirjoitti...

Lisa, thank you! How nice that you came for a visit :) Just recently found your Krims Krams and like it a lot!