sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Sushisunnuntai

A-P:n aarre, japanilainen Go-pöytä tuli meille kesällä. Pöytä on yhdestä puusta veistetty ja painaa 25 kiloa. Pelinappulat eli kivet on valmistettu simpukankuorista hiomalla.

6 kommenttia:

jori kirjoitti...

Njam. Aivan mielettömän herkullisen näköisiä, vaikken sushiin koskekkaan. Kattaus ja teepakkaus ovat hurmaavia. Ja tuo pöytä, muistan taannoin yhden puuseppäkokelaan puhuneen tuollaisesta japanilaisesta pelipöydästä - arjen pieniä ihmeitä, ihanaa yhdessä oloa ja unohtumattomia hetkiä.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Miten ruokaisia ja täytelijäisiä kuvia. Pidän kovasti ja kalapöytäliina on ihana teemaan. Ihastelen täällä kaikkia ihania löytöjä joita olet tehnyt. Kauniita pakkauksia ja kivoja tavaroita. Tilaatko netistä kun poikkeaa niin kovasti muiden tuotteista? :)

Liisa kirjoitti...

Löysin tänne jostakin kautta. Minä,joka etsiskelen juuri näitä blogeja joiden takan ihminen on tehnyt elämässään tradikaaleja muutoksia.

Minä olen myös 2002 irtisanoutunut vakituisesta työstäni, tehnyt sen jälkeen kaikenlaisia pätkä töitä. joista viimeisin loppui vuosi sitten, nyt olen nauttinut vapaudesta kotona maalla pienessä talopahasessa,jonne muutimme kaupungista yli 2 vuotta sitten. Mies käy töissä kaupungissa.

Minun elämääni kuuluu tuunaus ja kaikenlainen näpertely täällä kotosalla.

Mukava lukea toisten kokemuksia omista muutoksistaa. Tosin oma blogini kertoo minun pelkästään kädentöistäni ja tuunausjuttua.

Pirkko kirjoitti...

Aina kun näen kuvia, jotka liittyvät teenjuontiin, tulen melkein kateelliseksi. Haluaisin niin kovasti tykätä teestä, mutta kun en vaan opi.
Kiinnostava blogi sinulla!

Lumikko kirjoitti...

jori: olen itsekin löytänyt sushin vasta viime aikoina, en nimittäin ole raa'an kalan ystävä, mutta näihin makirulliin tulee ihan vaan tonnikalaa tölkistä, ja siitä minäkin tykkään :)

Kiitos kattauskehuista: kalalautaset löysin Prismasta parilla eurolla ja teepakkaus on peräisin Hakaniemen orienttimarketista!

Marie: kiitos! Pöytäliina on löytö Finlaysonin jäännöspalalaarista. Juu, netistä jonkun verran olen tilaillut mutta teen löytöjä myös kaikenmaailman halpahalleista ja marketeista. Ja ulkomailta raahaan kaikkea pientä krääsää, sielläkin ihan tavalliset ruokakaupat ovat aarreaittojani :)

Liisa: kiva kun löysit, tervetuloa! Itsekin huomaan tekeväni enemmän näitä tilpehööripostauksia kuin varsinaisia elämänmuutokseen liittyviä, mutta toisaalta: se että on aikaa kaikelle kivalle ja kauniille on osa tuota elämänmuutosta.

Lumikko kirjoitti...

Pirkko, voi ei -oletkohan kokeillut vääränlaisia teelaatuja? Liptonin keltainen kannattaa unohtaa. Ja itse juon teeni makeutettuna (yleensä hunajalla, joskus sokerilla),ilman pientä makeutta en teestä tykkää minäkään. Mutta kokeile ihmeessä jotain hyvää, haudutettua teetä (esim. Assam, tai maustetuista vaikkapa Keisarin morsian) ja laita joukkoon lusikallinen hunajaa -ehkä innostut vielä?