lauantai 4. syyskuuta 2010

Poppy Treffry

Nyt alan toden teolla harjoittelemaan synttärilahjaksi saamani kameran käyttöä. Ohjekirjassa on 73 sivua, mutta malttamattomana ja kaikenlaisia manuaaleja vieroksuvana räiskin viitisenkymmentä kuvaa ihan kylmiltään (jos vaikka olisin osoittautunut luonnonlahjakkuudeksi, joka ei manuaaleja kaipaa). No, enimmäkseen jälki oli surkeampaa kuin vanhalla pokkarilla, mutta muutama käyttökelpoinen sattuma joukkoon mahtui.

Olen krooniseksi muuttuneesta rahapulastani huolimatta hemmotellut itseäni muutamilla pikkuostoksilla. Miniläppärini on kulkenut Helsingin ja meijerin väliä jo pitkään mitä erilaisimpiin riepuihin käärittynä tai kokonaan vailla suojaa, joten jonkinlainen pehmuste on ollut hakusessa. Mieleistä ei ole kuitenkaan löytynyt. Kunnes eksyin brittiläisen Poppy Treffryn putiikkiin: siellä se oikea odotti.

Kukallinen vakosamettivuori on aika soma. Käsintehty suojus oli pakattu ihanan huolellisesti silkkipaperiin ja sinetöity tarralla. Samoilla postikuluilla innostuin tilaamaan Poppyltä vielä vihreää teetäkin. Koska se oli niin houkuttelevasti pakattu. Ja koska teetä kuluu syksyllä, kannullinen tai pari päivässä. Talvesta puhumattakaan.

2 kommenttia:

Tuulella kirjoitti...

Ihana läppärilaukku! Juuri tämäkin on niin 'sinun näköinen'. Hieno löytö!

Lumikko kirjoitti...

:)