maanantai 11. lokakuuta 2010

Oraakkeli

Pienen vihon Celia haastoi minut katsomaan kirjahyllyäni sillä silmällä. Hauskaa, olisipa kysymyksiä ollut enemmän! Kirjahylly olisi tarjonnut vastauksia niin moniin, varsinainen oraakkeli. Ehkä keksin siltä lisää kysyttävää myöhemmin.


1. Oletko mies vai nainen
Ihmisen vaatteissa


2. Kuvaile itseäsi?
Tulin tumman metsän läpi

3. Kuinka voit?
Kirjoitan

4.Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi?
Vastapäätä kapakka

5. Mihin haluaisit matkustaa?
Nuoruuteni Pariisi

6. Kuvaile parasta ystävääsi?
Siivekkäät ja hännäkkäät

7. Mikä on lempivärisi?
Sinisimmät silmät

8. Millainen sää nyt on?
Oikukas tuuli

9. Mikä on paras vuorokauden aika?
Yö aukeaa kuin vilja

10. Jos elämäsi olisi tv-ohjelma, mikä sen nimi olisi?
Nuoruuden kolmas näytös

11. Päivän mietelause.
Jos kukaan ei puhu siitä mikä on tärkeää

12. Millainen on parisuhteesi?
En soisi sen päättyvän

13. Mitä elämä sinulle merkitsee?
Tuoreessa muistissa kevät

14. Minkä neuvon tahtoisit antaa?
Avaa tule

15. Miten tahtoisit kuolla?
Laulu laululta pois

16. Mottosi?
Maailma on sana

Haastan kirjahyllypaljastuksiin himalaisen, lumisen elinan ja Raitapaidan Pirkon.

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Oho, nythän mulla kävi tuuri! Pidän niin blogeista, jotka esittelevät asumista muuhun kuin asuinkäyttöön tehdyissä rakennuksissa. Ja vielä kotikylillä :) Kiva kiva! Tervetuloa kurkkaamaan koulun mäelle, jossa asui ennen M, joka entisöi siinä teidän naapurissa...

himalainen kirjoitti...

Kiitos Lumikko, tämä oli kiva tehtävä. Tykkään kulkea kirjakaupoissa ja kirjastossa hyllyjen välissä ja arvuutella kirjoja niiden nimen perusteella.
Pidin niin tuosta Miten voit -kohdan vastauksestasi. Ja pidin tuosta aiemmasta tekstistä, sen ajatuksista, jotain tuollaista olen ajatellut, mutta ilman sanoja, en osaa laittaa ajatuksia sanoiksi, sitä että blogi tarkoittaa myös rohkeutta, monin tavoin rohkeutta, olla oma itsensä ja vapaa muiden arvostelusta.
Ihanaa kun pidät blogiasi.

Pirkko kirjoitti...

Voi Lumikko, minkä teit! Kiitos kuitenkin, on tämä ihan kiva haaste. Fundeeraan.

Lumikko kirjoitti...

Sanni, onpa kivaa että löysit tänne! En ole jotenkin tullut ajatelleeksikaan, että täytyyhän näilläkin nurkilla olla muitakin bloggaajia. Kävin aamulla jo pikaisesti tutustumassa Villiin pihaasi -sillä seurauksella, että Anna Järvisen Äppelöga on soinut päässäni koko päivän! Mutta ei haittaa yhtään, se on ollut täydellinen soundtrack tälle päivälle ja niin kiva kappale muutenkin.

Missä päin kansakoulusi sijaitsee?

himalainen, minullekin kirjat ovat elintärkeitä, silloinkin, kun en jaksa tai ehdi niitä niin lukea -se tulee ja menee, se jaksaminen ja ehtiminen, mutta onnellisimmillani olen kyllä silloin kun luen, siis silloin kun lukeminen kuuluu jokapäiväiseen elämään.

niin, rohkeutta, joskus tyhmänrohkeuttakin (jouduin editoimaan edellistä tekstiä jälkikäteen, kun onnistuin tahtomattani ja tajuamattani suututtamaan sillä erään ihmisen). Mutta siis tajuan täsmälleen mitä tarkoitat, ja sinä selvästikin mitä minä.

Pirkko, fundeeraa rauhassa :) Se on oikeasti aika hauskaa, istua siinä kirjahyllyn edessä ja kysellä kirjoilta isoja kysymyksiä. Odotan mielenkiinnolla (ja kärsivällisesti) vastauksiasi!