keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Mitähän lieneekään edessäpäin

Kiitos vielä kaikille tähän postaukseen vastanneille. Lupasin arpoa jotain pientä syksyistä kaikkien vastanneiden kesken, ja ilokseni arpaonni suosi meijerillä jo pitkään vieraillutta Millaa Töppövilla-blogista. Nakkaa mulle sähköpostilla osoitteesi, niin sujautan posteljoonin kannettavaksi pienen paketin.

En haluaisi olla bloggaaja, joka jatkuvasti ja itsekeskeisesti kriiseilee oman bloggaamisensa kanssa, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että sellaista se välillä on. Niinpä pidänkin nyt pienen syysloman, nautin punaisten plyyshipenkkien syleilystä ja yritän taas vaihteeksi keskittyä olennaiseen.

"Mun elämä on nyt vähän niin ja näin.
Mitähän lieneekään edessäpäin?"

Teille kaikille syyslahjaksi tämä. Sävel ja sanat Asko Raivion (1947-1989).

17 kommenttia:

Clarissa kirjoitti...

Hyvää syyslomaa ja nautinnollisia hetkiä punaisilla plyyshipenkeillä!
Mattokuva on ihanan pirteä - niin ja vielä: kiitos syyslahjasta.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihana kappale! Ja sinulla tulee olemaan monia hienoja, hurjia, koskettia ja hauskojakin hetkiä punaisilla plyyshipenkeillä. Nauti!

Minä luulen, että bloggaamiseen liittyvä kriiseily kulkee meidän monien mukana hieman samaan tapaan kuin koko ihmiselon pohdinta. :)

(Ja oli tosiaan hauska tavata viikko sitten!)

Lumikko kirjoitti...

Clarissa, kiitos ja ole hyvä! Muistelen että sinäkin olet Kasevan ystävä.

Katja, niin tulee, olen jo laatinut noita kaikkia tunteita (toivottavasti!) aiheuttavan päiväohjelman itselleni :) Onneksi meillä on vielä tässä kuussa yöpymismahdollisuus Helsingissä; marraskuun alusta meistä tulee sitten täysmaalaisia, kun A-P:kin muuttaa pysyvästi tänne.

(Niin oli!)

Nonna kirjoitti...

Kiitos tästä syyslahjasta ja oikein ihanaa syysbreikkiä!

wihtori kirjoitti...

Lomaile rauhassa, ja nauti uusista asioista tässä hämyisessä syksyssä. Elämä saa olla niin ja näin, siihen on lupa ja oikeus, kohdata itse omat ne ja nämä.
Voi mahdoton, Kaseva on mun aivan lemppari, kun sitä omassa nuoruudessa tuli kuuneltua tolkuttomasti :) Kiitos !

Hannah kirjoitti...

Keskity sinä ihana juuri siihen, mikä mukavalta ja nautinnolliselta tuntuupi, ja sen soisin olevan syyslomallasi sitä olennaisinta. Voi hyvin!

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Ihanaa syyslomaa - ja onnittelut siitä, että olette kotiutuneet "sinne maalle", saat isomman asunnon ja rakkaan saman katon alle :).

Minäkin vietän nyt hiljaiseloa blogin osalta, koska itseäni ja lapsiani kiusaavat kaikenlaiset ihanat syyspöpöt, jotka vievät voimia (en kuulu niihin superbloggaajiin, jotka pitävät lapselle oksennusämpäriä toisella kädellä ja kirjoittavat postausta toisella). Pitäisi ehkä itsekin laittaa hetkeksi "lappu luukulle", ettei tarvitsisi tuskailla, missä vaiheessa ehtisi kirjoittaa siitä ja siitä kirjasta (enpä ole juuri jaksanut lukeakaan, paitsi lastenkirjoja).

Ihania elämyksiä plyysipenkeillä!

milla kirjoitti...

Vau. Laitoin sinulle sähköpostia, kiitos! :)

Ja sanoisin kyllä ihan samaa, kuin Hannah ja kaikki muutkin. Kivoja elokuvafestivaaleja! :)

Maikki kirjoitti...

Leppoisaa syyslomaa sinulle! Niitä tarvitaan aina välillä :)

Hanna kirjoitti...

Miekin olen kriiseillyt nyt bloggaamisen kanssa, tai siihen liittyvän riittämättömyyden tunteen kanssa. Tämä kaikki on kasvanut niin suureksi, eikä aika vain riitä. Mutta yritän pitää pään harteilla ja miettiä etten anna ajatuksille valtaa. Kivasta en halua kriiseillä.

Mukavaa lomaa!

Leena Lumi kirjoitti...

Pidä syysbreikki ja lue vaikka Marja Leena Virtasen kirja Kirjeitä kiven alle.

Aura kirjoitti...

Voi että, mä niin ymmärrän kaikenlaisia blogikriiseilyjä. Eipä hätiä mitiä, nauti tauostasi täysin rinnoin, kyllä me kaikki täällä sinua kaipaillaan ja palataan asiaan sitten kun sinäkin. :)

Pilvitarha kirjoitti...

Lataa akkuja ihan rauhassa, siihen pitää keskittyä mikä sen arvoiselta kulloinkin tuntuu :)

Maria kirjoitti...

♥ Syystuulien pehmeyttä ja virkistävyyttä sinulle Lumikko.

PIUZA kirjoitti...

"Mun elämä on nyt vähän niin ja näin.
Mitähän lieneekään edessäpäin?"
Niin täälläkin.
Tuli tuo R&A mieleen ja se filmi, en taida sittenkään päästä sitä katsomaan, tai katsotaan nyt.. Miksi muuten näitä dokumenttejä ei levitetä leffateattereihin tai vuokraamoihin festivaalien jälkeen? Tämä on aina kummastuttanut itseäni.:o)

Minun päiväohjelmani on jumittanut tänään tässä koneella. Huomisesta lähtien toivottavasti paremmin.:)

Aiemman postauksen sienikuvat olivat kauniita. Haluaisin niin osata poimia oikeita. Marttakerho taitaa siis joskus kutsua. Itse en uskalla kirjan kanssa poimia hyötykäyttöön.

Kuulaita syyspäiviä! Tänään ainakin oli oikein kaunista aurinkoista.

Miksiköhän joistakin bloggaajista tulee vähän niin kuin ystäviä, vaikka ei tunnetakaan paremmin? Tuntuu, että sinut tuntisi ja olisi helppo jutella, ehkä siksi, kun olet blogissasi aika avoin.

Kirjoittelee tajunnanvirtaa,
Paula

Taikku kirjoitti...

Ilo jakaa tunnustus myös sinulle! Kurkkaa blogiini.

Lumikko kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Syysloma oli loppujen lopuksi lomaa ainoastaan blogista, muutoin viime päivistä/viikoista on ollut lomailu kaukana... Nyt yritän vähän lepäillä(kin) ja karistaa syksyn toisen flunssan tiehensä.

Paula, kiva kuulla, että koet noin <3

Taikku, kiitos tunnustuksesta, käyn sen jossain vaiheessa noukkimassa matkaani!