sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Até à vista!

Huominen lentomme Islantiin on kuin onkin peruttu, mutta mehän ei jäädä tuhkaan makaamaan. Huomenna lennetäänkin Islannin sijaan toiselle tuliperäiselle saarelle, kukistaan kuuluisalle Madeiralle.

Aurinkomatkoilta buukattu äkkilähtö maksoi 305 euroa per henkilö. Sillä rahalla meidät lennätetään Atlantille (ja toivon mukaan takaisinkin) sekä majoitetaan vaatimattomaan kahden tähden hotelliin. Kuvien perusteella hotelli on ihan passeli meille.

Aika komea päätös Nuukuusviikolle: kahden hengen matkan normaalihinta olisi ollut 1410 euroa, joten säästimme yhteensä 800 euroa. Islannin reissukin olisi tullut kalliimmaksi, vaikka meillä edulliset lennot olikin. Nuukuuksien nuukuutta olisi tietysti ollut jäädä kotiin, mutta kun matkakuume ei vain ottanut laantuakseen vastoinkäymisistä huolimatta...

Meijerielämää en nyt viikkoon elä, mutta toivon mukaan tuon Madeiran tuliaisina paljon inspiroivia kuvia blogiinkin. On mukavaa huomata, että täällä kyläilee yhä enemmän väkeä. Erityisen ilahtunut olen teistä lukijoiksi uskaltautuneista!

Nyt pakkaamaan. Até à vista!
(=näkemiin portugaliksi)

Sinivalkoisen toilettilaukun ostin vuosia sitten Pariisin Marais'ssa sijainneesta putiikista, jossa myytiin ekologisia tuotteita ranskalaisen luonnonsuojelujärjestö Robin des Boisin hyväksi. Robin des Bois tarkoittaa Robin Hoodia. Järjestö kantaa huolta erityisesti merten ja merieläinten tilanteesta. Olen sittemmin Marais'ssa käydessäni yrittänyt etsiä kyseistä kauppaa, mutta en ole löytänyt (jos joku on, olisin kiitollinen tiedosta!).

Ei kommentteja: