tiistai 18. lokakuuta 2011

Dairy of the Week: Stories and Divinations

Vanhojen koulu- ja lastenkirjojen kuvituksia hyödyntäviä lehmäkortteja saa ostaa Etsystä, Stories and Divinations-nimisestä kaupasta.
These handcrafted notecards can be bought here.

8 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Hih, minäkin pääsin lukemaan esittelysi briefly in english. En ole seurannut blogiasi ihan alusta, joten ihan kiva oli lukea taustoistasi!

Oletko muuten kaivannut mitään osaa hektisestä city-elämästä?

Lumikko kirjoitti...

Nonna, olen kyllä kaivannut, mutta silloin on yleensä otettu pyörät alle ja lähdetty stadiin humputtelemaan. Ei se tietysti aina niin helposti käy, mutta jos kaipaus iskee harvakseltaan, niin suht hyvin sen saa sammutettua lähtemällä silloin Helsinkiin (tai vaikka Kouvolaan!). Saa nähdä, miten jatkossa - tarkoitus on siitäkin kyllä raportoida, mahdollisesta kaipauksesta siis :)

Babelin Nikkari kirjoitti...

Nopeasti teit ekan postauksen tälle uudelle ideallesi. Valloittava! Idea käyttää kirjoja korttien raaka-aineina on todella hyvä. Vaikka kuinka kirjat ovat arvokkaita ja niitä ei pidä leikellä miten sattuu, niin useimmilla kirjoilla on kuitenkin syystä tai toisesta oma elinkaarensa. Tuossa sitä on jatkettu. Tällaiset tuo mulle aina hirmusti iloa ja inspiraatioita.

Todella hyvä aloitus DairyDiarylle! innostuin niin noista korteista, että pääasia meinasi unohtua ;oD

Lumikko kirjoitti...

Babelin nikkari, hih, en malttanut odottaa ensi viikkoon vaan lykkäsin heti ensimmäisen (tai toisen...) postauksen. Samaa mieltä: jos kirjan elämä kirjana on syystä tai toisesta tullut tiensä päähän, sehän on vain hienoa, jos sille löytyy muuta käyttöä.

Kiva että tykkäät tästä ideasta, mulle se ainakin tuottaa iloa :)

Aura kirjoitti...

Stories and Divination kuulosti heti siltä mitä olikin. Kutkuttavan ihanaa tavaraa, jonka joukosta joku ehkä tulee jopa hankittua. Ja nuo lehmäkortit ovat todella sympaattisia!

Lumikko kirjoitti...

Aura, juu siellä oli kaikkea kiehtovaa. Lehmät ovat melkein aina sympaattisia, silloin kun ovat jotakuinkin realistisesti piirrettyjä (sellaisia liioiteltuja karikatyyrilehmiä en voi sietää).

Niina Oivi kirjoitti...

Hie, eiku hei.
Hassu juttu. Mä mietein just tänään mölöjä, lehmuja.
Ja tuun tänne ja löydän ihaania lehmusia kortissa ja
oman rautatieasemani tuolta sivun laidalta.

Jotakin aika ihanaa! Kaikki!

Lumikko kirjoitti...

Niina, hei! Huomasin sun lehmut ja aattelin heti että nuohan sopivat tähän mun uuteen "sarjaan" kuin nenä päähän. Ens viikolla sitte.

Juu, siellä se on sinun järnvägsstation :)