tiistai 13. joulukuuta 2011

Dairy of the Week: The Inky Paw

Lehmä-aiheisia joulukortteja amerikkalaisesta The Inky Paw-verkkokaupasta, joka on erikoistunut eläimellisiin lahjatavaroihin.  
Cow Christmas Cards can be ordered from The Inky Paw-giftshop, specialised in animal theme.

***
Nyt pidän muutaman päivän blogitauon, minkä jälkeen on luvassa jotain ihan muuta... Leppoisaa joulunalusaikaa teille kaikille!

8 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

Leppoista myös sulle!

(eka kortti paras kortti)

Liisa kirjoitti...

Kun ei ole tuo enkku oikein hallinnassa, miten noita kortteja oikein tilataan tuolta? Nuo lehmäkortit ois ihania. nyt ei enää kerkiä, mutta seuraavaksi jouluksi.

Rita kirjoitti...

Mukavan lämpimiä muistoja herää näistä lehmäkorteista. Mummolassa oli lehmiä ja sai olla navetassa. Nuorena maailmalle joutuessani ja koti-ikävän vallatessa löisin kävelylenkin varrelta (juuri tuollaisen lumisen maiseman) navetan, jonka haju lievitti ikävääni ihanasti. ;)

milla kirjoitti...

Tuo toinen kortti olisi kiva, mutta tuo lakki on vähän liikaa :) Kettu ja lammas-kortit olivat ihania.

Leppoisia päiviä sinullekin!

Aura kirjoitti...

Hei Lumikko! Halusin vaan tulla hihkaisemaan sinulle että kiitos paljon siitä kun mainitsit "Rakastuneen Auran" tuolla eräässä aiemmassa kirjoituksessasi. Ilahdutti kovasti. Ja luen edelleen kaikki tekstisi, mutta koneella oloaika on ollut niin paljon vähäisempää kuin ennen, että kommentoiminen on jäänyt harmillisen vähiin.

Lämpimiä terkkuja, Aura <3

Lumikko kirjoitti...

Niina, kiitos, leppoista tai ainakin kivaa on ollut!

Liisa, siellä on aina tuotteen alla tuollainen "Order"-namiska, jota klikkaamalla tuote siirtyy ostoskoriin. Lopuksi vaan kassalle eli check-out, siellä varmaan täytetään osoite- ja luottokorttitiedot. Euroopan postituksiin tuli joku pieni lisä.

Rita, ihana muisto, jotenkin tosi elävä - kiitos kun jaoit!

milla, ketut ja lampaat ja puput olivat ihanimpia (ei liikaa tai siis oikeastaan ollenkaan jouluhörsöjä) mutta pitää suosia näitä lehmiä tällä "palstalla" :)

Aura, kiva kun kävit hihkaisemassa, sekin ilahdutti! Älä huoli kommentoimisesta, aina ei vaan ehdi tai jaksa. Ja onhan elämässä tärkeämpiäkin asioita, kuten rakastuminen <3

(mutta kivaa silti jos välillä käyt hihkumassa täälläkin jotain)

Liisa kirjoitti...

Kiitos Lumikko, ehkä minä onnistun tilaamaan sittenkin.:)

Clarissa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.