torstai 8. joulukuuta 2011

Jotain valmista

Lisää kotikuvia, kun nyt kerran vauhtiin pääsin. Toivottavasti kriittisimmät lukijani eivät paheksu tällaista ylenpalttista sisustusekshibitionismia.

Granny Smithin vihreä olkkarimme on uuden kodin ainoa huone, joka alkaa olla niin sanotusti valmis. Keskilattialle on tulossa vielä matto ja toisesta ikkunasta puuttuvat edelleen verhot. Jossain pitäisi olla samanlaiset kuin verhotussa ikkunassa - niiden löytymistä odotellessa siis.

17 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Minä en ainakaan paheksu ollenkaan. Rakastan sisutuskuvia ihanista asunnoista, joissa näkyy asujan mieltymykset. Tekisi itsekin välillä mieli pläjäyttää muutama sisutuskuva blogiin (kuvailen aina silloin tällöin kun on esimerkiksi hyvä valo tai jokin uusi oivallus), mutta kirjablogiin ne eivät taida oikein istua ;)

Minna kirjoitti...

No ei paheksuta täälläkään! :)

Ihana on kurkkia kotiinne, tutumpi olet heti. Jos nyt noin voin sanoa, mutta taidat tietää, mitä tarkoitan. Mielestäni sopii kirjablogiin oikein hyvin näyttää, että missä ympäristössä niitä kirjoja oikein lukee.

Lämmin osanotto sinulle Lumikko näin jälkikäteen vielä. Olen kyllä käynyt lukemassa, mutta kommentointi on ollut olematonta kaikille. Blögiähkyä on ollut havaittavissa taas kerran tänäkin syksynä. Minulle käy näköjään aina niin pimeyden ottaessa maailman valtaansa. (Ja jep, fantasiaa on tullut luettua...)

Lämmintä joulun aikaa!

Kiki kirjoitti...

Kaunista!

Ja syön muuten juuri Granny Smithiä :D

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Todella kaunista ja ihanan avaraa! Taulut ym. pääsevät oikeuksiinsa.

Jaana, anna palaa vaan ;). Todella monessa kirjablogissa on kuvia kodista ja sisustuksesta!

Katja kirjoitti...

Ihana ja kutsuva koti. Minua eivät sisustuskuvat haittaa, päinvastoin. Tuntuu, että tätä kaamosta kestää vain keskittymällä pesimiseen ja sisusteluun, kodikkuuden haalimiseen - ja se on enimmäkseen juuri tällaista aineetonta, että ihailee kuvia ja iloitsee, kun näkee viihtyisää.

Salla kirjoitti...

Näyttää siltä, että viihtyisin tuolla viikkokausia vain ihastelemassa tunnelmaa. Näitä olisi ihana nähdä lisääkin!

Niina Oivi kirjoitti...

Salla sanoi sen jo!

milla kirjoitti...

Asunto olisi varmaan ihan eri näköinen ilman tuota Granny Smithin vihreää tai mustaa seinää. Minusta ne tuo kivaa särmää. Kaunis. Teillä on hyvä maku!

Meillä palaa samanlainen pallovalo katossa, mutta mukavalla pölykerroksella..

Cheri kirjoitti...

Kiitos kun sain virtuaalisesti käydä kylässä :)

Taikku kirjoitti...

Höpsis! Ei paheksuta.Ihana katsella kuvia sinunkin kodista ja tykkään kovasti tunnelmasta!

Lumikko kirjoitti...

Kiva kuulla, ettette paheksu :) Tosin paheksujat eivät ehkä jätä kommenttia... Mutta mitäs heistä, minustakin on inspiroivaa kurkistella toisten koteihin, joten miksen päästäisi virtuaaliystäviäni virtuaalikyläilemään meillä! Laitan kuvia muistakin huoneista, kunhan nurkat ensin vähän siistiytyvät.

jaana, samaa mieltä kuin Minna ja Maria: anna palaa vaan!

Ja Minna, kiitos osanotosta. Pimeys saa helposti käpertymään vähän sisäänpäin täällä virtuaalissakin. Minäkin olen ollut kovin hiljainen toisten blogeissa, mutta kun on ns. oikeitakin murheita, ei sellaisesta jaksa ottaa paineita.

Anna Elina / Vielä yksi rivi... kirjoitti...

Ai että teillä on kaunista, tyylikästä ja tunnelmallista. Oon ihan Granny Smithin vihreänä kateudesta. ;-D

Mie tykkään katsella sisustuskuvia, etenkin juuri tällaisia oikeita eikä lavastettuja kotikuvia. Jaana, kyllä kirjablogissakin voi esitellä sisustusta. Anna siis vain palaa. Jospa sitä itsekin innostuisi....

Lumikko kirjoitti...

Anna Elina, kiitos :)

PIUZA kirjoitti...

Sukellan kuvaan. Kuvittelen hyppääväni sohvalle ja oikaisevani koipeni. Kaikkialla on viihtyisää ja siistiä ♥ Kaikki on siinä.

t.Paula

Lumikko kirjoitti...

Paula, tervetuloa toistekin virtuaalivisiitille!

PIUZA kirjoitti...

Kiitos, täällä on ihanan levollista ja rauhallista. :)

t.Paula

PIUZA kirjoitti...

Kiitos ihana <3

t.Paula