maanantai 26. joulukuuta 2011

Sittenkin joulu

Torstai-iltana kirjoitin, ettemme olleet juurikaan tehneet jouluvalmisteluja. No, tilanne ehti hieman muuttua aattoiltaan mennessä. Perjantaina ostimme ex tempore keittiöön punaiset jouluverhot, ja johan alkoi näyttää jouluiselta! Aaton vastaisena yönä lumi oli verhoillut pihan puut, ja aamulla saimme esimakua siitä, millainen näkymä uuden kodin ikkunoista avautuu talvella (siis sellaisena oikeana, lumisena pakkastalvena).

A-P intoutui leipomaan pipareita ja joulutorttuja, joten ihan kaikki ruoatkaan eivät olleet kaupan tiskiltä peräisin. Itse en juuri jouluruokiin koske (perunalaatikkoa ja kalaa lukuunottamatta), joten A-P ja äitini saivat jakaa kinkun ja laatikot keskenään.

Vanha puusohva saatiin vihdoin raivattua sen päälle kertyneestä rojusta ja päällystettyä vaahtomuovipatjalla. Arvaatte varmaan, mikä on uusi lempipaikkani ♥

4 kommenttia:

milla kirjoitti...

Minä myös väänsin vielä aatonaattona karjalanpiirakoita! Että jotain piti sitten vielä tehdä... ;) Jouluinen olo tuli, kun käveltiin paikallisella hautausmaalla aattona ja jouluyönä kirjaa lukiessa. Ei se siis kummoisia vaatinutkaan. Olenkin lukenut vaan kirjoja jokaisen "vapaan" hetken ja tilasinkin pari kappaletta.
Toisillemme emme tänä jouluna ostaneet/hankkineet lahjoja ja se onneksi piti.

Kyllä tuo olisi myös minun lempipaikkani! Ja vielä keittiössä.

Täälläkin myrskyää, yöllä ehkä jopa kovemmin. Jäin parin päivän vapaille ja taidan vaan käpertyä tänne kotiin.

Mukavaa Tapaninpäivän iltaa!

Lumikko kirjoitti...

milla, meidän hautausmaareissulla satoi taivaan täydeltä vettä eikä tietenkään tullut sateenvarjoa mukaan... Mutta kynttilämeri oli kaunis, kuten aina.

Meillä ei koko lahja-asiaa muistettu ennen kuin vasta aatonaattona. Jotain pientä sitten ostettiin toinen toisillemme, vaikka oikeastaan se Islannin matka tuliaisineen oli ikään kuin meidän joululahja (itsellemme ja toisillemme).

Mukavia käpertymispäiviä sinne!

Clarissa kirjoitti...

Teillähän olikin sitten kodikas ja kaunis joulutunnelma ja vielä luntakin!!

Lumikko kirjoitti...

Clarissa, no juu, vaikka lumi sitten muuttuikin loskaksi... Mutta jonkun pesänrakennusviettikohtauksen vallassa tosiaan häärittiin silloin aatonaattona ja ihan kodikasta jälkeä saatiin aikaiseksi :) Tämä uusi koti jotenkin inspiroi laittamaan - jopa joulua! En ole kovin kummoinen joulunlaittaja aikaisempina vuosina ollut, mutta ehkä siihen on nyt tulossa muutos.