maanantai 21. helmikuuta 2011

Koti valimossa

Esittelenpä teille vielä toisenkin kivan kodin siitä samaisesta Kloka hem-lehdestä (5/2010), josta intoilin täällä. Tämä huusholli on taidemaalari Adriane Stramppsin ja hänen tyttärensä koti Melbournessa. Rouhea koti on kunnostettu vanhaan valimoon. Asuntoa on rempattu pikku hiljaa jo yhdeksän vuoden ajan, vähän kerrassaan, aina rahatilanteen salliessa.
Alkuperäiset kuvat James Geerin.

11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

missä tuota lehteä voisi ihmetellä ja vaikka ostaakin omakseen ...akateeminen kirjakauppa?

Lumikko kirjoitti...

Maria, Stokkan lehtiosastolta saa ainakin, varmasti myös Akateemisen puolelta. Ja täältä meiltä päin Prismasta. Uusin numero ei tosin näyttänyt yhtä kivalta kuin tämä vitonen.

Johanna kirjoitti...

Blogisi näyttää todella kauniilta, taidanpa jäädä seurailemaan :)

Heli kirjoitti...

Onpa blogisi kaunis, täytyykin käydä lukijaksi :).

Ihana tämä asunto, mitä tässä esittelet! U-P-E-A.

Päivi kirjoitti...

Tosi kaunis koti. Kuten sanoitkin, rouhean kaunis ja kodikas. Jotenkin tykkään tosta loft-tyyppisestä tunnelmasta. Mä tykkään tollasista kodeista, joissa ei ole liian siisti tai kliininen tunnelma.

-Päivi-

Lumikko kirjoitti...

Johanna, kiitos, tervetuloa!

Heli, kiitos sinullekin ja kiva kun liityit :)

Päivi, loft-asunnot ovat usein vähän kolkkoja, mutta tämä on minustakin kodikas. Tykkään noista kuluneista puupinnoista.

luminen kirjoitti...

Onpa kaunis koti. Kiitos kuvista :)

Johanna kirjoitti...

Love it!

Tuulella kirjoitti...

Olen aina tykännyt asunnoista, jotka on tehty rakennuksiin, jotka ovat aikaisemmin toimineet ihan muussa tarkoituksessa. Ehkä se viehätys tulee siitä, että näillä asunnoilla on tosiaan historia, niin kuin sinunkin meijeriasunnollasi. Olen vieraillut kodeissa, jotka ovat kahvinpaahtimossa/ompelimossa, koulussa ja kirjapainossa. Aika kiinnostavia asuntoja niihin on tehty.

Kirjailijatar kirjoitti...

Nyt osui ja upposi! Minä muutan tuonne :)

Löydän nykyään harvoin sisustuslehdistä mitään kovin mieluista, en tiedä miksi. Voi toki johtua siitäkin, että luen sisustuslehtiä nykyään paljon harvemmin kuin ennen. Mutta tuolla viihtyisin aivan älyttömän hyvin.

Lumikko kirjoitti...

luminen, niin minustakin :)

Johanna, me too!

Tuulella, sama viehtymys minullakin. Lapsuudenkodeistani ensimmäinen oli entinen kansakoulu ja seuraava entinen räätälin ateljee (sittemmin myös paperitehtaan palkanmaksukonttorina toiminut).

Kirjailijatar, hassu sattuma että tämä viihtyisä koti on Melbournessa, joka rankattiin juuri maailman toiseksi parhaimmaksi kaupungiksi asua (Vancouver on paras). Eli mikäpäs siellä tosiaan olisi asustellessa!