lauantai 20. elokuuta 2011

Keittiöhaaveita, osa 9

Kirjasta Simply Country.
Femina 8/2010.
Femina 8/2010.
Jostain lehdestä saksittu.
Nyt näyttää uskomatonta kyllä siltä, että keittiöhaaveeni (ne kiurutapetit tuolla meijerin itäsiivessä) on toteutumassa. En vielä uskalla asiasta enempää kertoa, mutta jos kaikki menee niin kuin kaiken hartaasti toivon menevän, tämä nykyinen asuntoni olisi vuokrattavissa lokakuun alusta lähtien. Tai miksei ostettavissakin, jos vain raaskin myydä. Jos tunnette jonkun, joka haaveilee (melko ahtaasta) meijeriasumisesta Kaakkois-Suomessa, niin asiasta voi tiedustella meilitse: meijerielamaa@gmail.com

17 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Oi, ne hurmaavat Kiurut...Sinullapa tapahtuu.

Vilkaiseppa, minulla on menossa arvonta.

Mukavaa viikonloppua sinulle!

jaana kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä Lumikko, pidän peukkuja, että kaikki menee kuten olet suunnitellut

Olen itse ikuinen asunto-haaveilija, enkä tiedä löydänkö koskaan sitä kotia, jossa voisin sanoa, että tässä pysyn, enkä enää kuikuile aitojen taakse.

Tänään oli Vanhassa Porvoossa pihakirppis-päivä. Ei minua niinkään ne tavarat innostaneet, mutta oli mukava päästä kurkistamaan yleensä suljetuille pihoille ja samalla haaveilla asumisesta siellä.

Lumikko kirjoitti...

Leena Lumi, nyt tosiaan tapahtuu, isoa ja pientä, innostavaa ja surullista. Olen vuoron perään onneni kukkuloilla ja haikean surumielen valtaama. Mutta sellaista kai elämä on.

Kiitos kun muistutit arvonnasta, kävin heti osallistumassa!

jaana, kiva että pidät peukkuja, minäkin pidän oikein kaksin käsin...

Minä melkein luulen, että jos muutto nyt toteutuu, niin en enää haikaile muualle. Tästä nykyisestäkään en olisi haikaillut, jos neliöitä olisi enemmän. Yhdelle ihmiselle tämä on riittävä ja kahdellekin kakkosasunnoksi, mutta mikään perheasuntohan tämä ei ole.

Vanha Porvoo on kyllä ihana. Olen monet kerrat siellä kierrellyt haaveilemassa: "tuossa haluaisin asua, ei kun tuossa..." :)

Mirka kirjoitti...

Voi Onnea! Sylintäydeltä!

Pääset sitten sisustamaan niillä sisustuskirjaimilla... ja kirjahyllyn mäkeen heivaamalla saat vielä entistäkin enemmän tilaa, se kun ei kuulu enää nykytrendeihin.

Nonna kirjoitti...

Ihanaa ihanaa ihanaa!

Hassua muuten, että en ollut sinua tuonne Kaakkois-Suomeen sijoittanut. Ehkä päässäni jonnekin Hämeeseen päin... =)

Sesse kirjoitti...

Onnea uuden asunnon hankintaan, toivottavasti kaikki menee hyvin!

Clarissa kirjoitti...

Hienoja hienoja hienoja uutisia!
Mielenkiintoista nähdä sitten ainakin vilaus kiuruista siellä itäsiivessä:)

Katja kirjoitti...

Voi, miten hienoja uutisia. Pidän peukkuja! (Ja sisustuskirjoista kerron vielä, ettet arvaa miten iso ilo tuo Detaljer hemma on ollut. Eilen illalla toinen pojista katseli niitä kanssani pitkät tovit. Kivoja keskusteluja tuli. Onko sivulla 163 täytetty koira?!)

wihtori kirjoitti...

Oi kuulostaa todella hyvälle, toivotaan, että haaveet toteutuu, ja miksi ei toteutuisi ! Kiurut kehiin vaan ;)

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Oi ihanaa, pidän kyllä peukkuja! db

Lumikko kirjoitti...

Mirka, heh, sen jälkeen kun kirjoitin niistä sisustuskirjaimista, olen törmännyt niihin _kaikkialla_!

Nonna, no aika läheltä liippaa, Päijät-Hämeen rajalle ei ole pitkä matka :)

Sesse, kiitos, samaa toivon minäkin!

Clarissa, jos nyt niin onnellisesti käy, että muutto toteutuu (en usko ennen kuin omin silmin näen!) niin kiuruja tulee tännekin varmaan kyllästymiseen asti :)

Katja, kyllä se täytetyltä koiralta näyttää. Minulla on itse asiassa hiukan makaaberi viehtymys täytettyihin eläimiin, etenkin lintuihin. Omaan kotiin en ehkä haluaisi, mutta jotain kiehtovaa niissä on.

wihtori, toivotaan, aika hyvältä näyttää nyt :)

Maria, hyvä hyvä!

milla kirjoitti...

Pidän hurjasti peukkuja ja uskallan jo onnitella keittiöhaaveen toteutumisesta! :) Ihanaa!

Lumikko kirjoitti...

milla, en tiedä uskallanko vielä ottaa onnitteluja vastaan, mutta kieltämättä nyt näyttää kyllä hyvältä (ikuisena pessimistinä vain pelkään aina viimeiseen asti pahinta...). Pidä silti varmuuden vuoksi peukkuja! :)

Jenni kirjoitti...

Iiiiik, Kiuruja! Kiurut siis todellakin on enne. Onnea, onnea! :)Tai ainakin niitä peukunnostoja.;)

Lumikko kirjoitti...

Jenni, iiik tosiaan, en taida uskoa todeksi, ennen kuin kannetaan kamppeet kynnyksen yli :)

tulilatva kirjoitti...

Voi, toivottavasti kaikki sujuu siihen malliin, että pääsette muuttamaan! En osaa sanoa, mistä mielikuva on syntynyt, mutta minä olen sijoittanut sinut jonnekin Tampereen ja Seinäjoen välimaastoon :)

Vanha Porvoo tosiaan on ihastuttava. Pyörällä mukulakivikatuja ei tee mieli rymistellä, mutta kauden päätyttyä lenkkeilen siellä usein kävellen. Niillä kujilla on kyllä mukava kierrellä ja yrittää päättää, missä talossa mieluiten asuisi...

Asuinpaikkana Vanha Porvoo jakaa mielipiteitä. Osa muuttaisi sinne vaikka heti, osa taas ei kuuna päivänä haluaisi asua paikassa, jossa turistit kurkistelevat ikkunoista sisälle :D

Lumikko kirjoitti...

tulilatva, hih, vaikutankohan minä jotenkin hitaalta hämäläiseltä, kun Nonnakin oli sijoittanut Hämeen suunnalle :)

Vanhassa Porvoossa asuminen oli ehkä minullekin enemmän sellainen nuoruudenhaave (yksi monista), en sinne välttämättä enää niin mieluusti muuttaisikaan. Syy ei ehkä olisi niinkään turisteissa, vaan hintatasossa (sekä tietysti siinä, ettei minulla ole mitään suhdetta kaupunkiin; juuria, sukua, töitä tms.). Mitä pitempään olen asunut täällä edullisemmassa maankolkassa, sitä järjettömämmiltä pääkaupunkiseudun (ja Porvoonkin) asuntojen hinnat tuntuvat.