maanantai 20. joulukuuta 2010

Tea Time

Stig Lindbergin Berså (1960) on ehkä kaunein astiasarja ikinä. Handz myy Etsy-putiikissaan Lindbergin suunnittelemien astioiden lisäksi itse tekemiään Swedish Tea Time-julisteita, joissa vihreävalkoinen lehtikuppi komeilee turkoosilla pohjalla. Yllättävän toimiva väriyhdistelmä.

Ylemmät kuvat täältä, alemmat täältä.

4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

En olisi tiennyt, kenen suunnittela tuo sarja on, vaikka se etäisesti tutulta näyttikin. On se kaunis, jotenkin oman aikansa henkeä henkivä. Minä tarvitsisin uudet kahvikupit. Ovat menneet rikki, eri paria, huonot, kaikkea sellaista. Mutten osaa päättää, mitkä ostaisin, joten en sitten ole ostanut mitään.

Lumikko kirjoitti...

Eripariset kupithan voivat olla aika kivojakin, vähän niin kuin eripariset tuolit pöydän ympärillä. Mutta se on tietysti huonompi juttu, jos ovat muutenkin huonot. Ehkä ostat uudet sitten kun viimeinenkin vanha on mennyt rikki.

Tuulella kirjoitti...

Nämä on just niitä ihania, sekä kupit että juliste! Tyyli kupeissa on tosi kiva, vaikka oma lempparini juuri tuo kuppi ei olekaan. Mutta ne viimekertaiset kupit olivat sellaiset, että heti ottaisin :)

Lumikko kirjoitti...

Tuulella, ihania ovat minustakin. Vähän tuota julistetta himoitsisin, kun on aika halpakin. Se voisi sopia meijerin eteiseen, jonne löydettiin äskettäin kirpparilta hieno 50-luvun peili-lipasto-yhdistelmä, juuri samaa puunväriä kuin tuossa ylemmässä julistekuvassa. Keittiön väreihin tuo turkoosi ei oikein sovi...

Harmi että nuo astiat ovat niin kovissa hinnoissa!