torstai 30. joulukuuta 2010

Lumi on jo peittänyt

Country Living 10/2010.
Vuoden viimeiset käsillä. Lumi jatkaa päättäväistä piiritystään, monet valittavat mutta minua ei haittaa, saa herätä aikaisin aamulla lumiauran kolahduksiin. Huomenna ajelen kaupunkiin, menen junalle vastaan, se tuo A-P:n kotiin vanhempiensa luota.

Alennusmyynneissä kauppa käy kiivaana, luin lehdestä, mistä niitä tarpeita riittää. Vaikka olihan minullakin ihan oikea tavaran tarve, tai kaksikin, ensimmäistä kertaa yli vuoteen. Molemmat liittyivät palelemiseen. Oikean tarpeen tunnistaa siitä, että on kylmä, nälkä, jano tai muuten tukalaa. Minulla oli liian ohut takki ja varpaat aina jäässä. Lämmin, hupullinen untuvatakki ja vuorilliset nahkasaappaat ovat tehneet talvipakkasista ja lumessa tarpomisesta nautinnon.

Ostan kyllä muuhunkin kuin tarpeeseen. Lähinnä kirjoja ja lehtiä, joskus jotain pientä kaunista. Tiedon, kauneuden ja mielihyvän tarpeetkin ovat todellisia. Onneksi ne ovat pitkälti tyydytettävissä ilman rahaa.

Punainen kukkakuppi maksoi alle 2 €. Ostin sen harmaalle kaveriksi.
Oikein hyvää vuodenvaihdetta teille kaikille
ja avartavaa uutta vuotta 2011!

11 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta sinulle Lumikko!

Inabeda kirjoitti...

Lempeää uutta vuotta 2011!

Täällä on käyty mielenkiintoista keskustelua!

En ole vaan saanut aikaiseksi jättää kommenttia. Joskus sitä ei keksi mitään uutta sanottavaa, toisinaan alkaa liioin miettimään sanojaan ja koko ilmaisu tyrehtyy tyystin..

Tuulella kirjoitti...

Eipä ole tosiaan ollut tarpeita niin paljoa, että olisi tarvinnut lähteä alennusmyynteihinkään. Mutta olen samaa mieltä, että hyviä ostoksia ovat kunnon vaatteet ulkona liikkumiseen. Kun pystyy laittamaan päälle kunnon talvivaatteet, on aikuistunut :) Ei hävetä yhtään liikkua ulkoilupuvussa, pipossa ja lämpimissä hyväpohjaisissa talvikengissä... Tarkenee jopa meren rannassa pakkasviimassa.

Ihanat värit noissa kuvissa.

Hyvää uutta vuotta sinulle!

Lumikko kirjoitti...

Marikki, kiitos, sinulle myös :)

Inabeda, kiitos samoin! Aina ei tule kommentoitua, ei ole lisättävää tai oikeita sanoja ulottuvilla, ymmärrän ja tiedän sen.

Tuulella, minä olen tainnut lopullisesti aikuistua tänä talvena ;). Olen aina suosinut villakangastakkeja tai sinnitellyt välikauden takilla pitkälle talveen, mutta nämä kovien pakkasten talvet ovat saaneet minutkin järkiintymään. Nyt olen kulkenut kuukauden päivät muhkeassa untuvatoppatakissa, eikä ole palellut! Tämän kokemuksen jälkeen ei taida olla enää paluuta vanhaan, se on tästä lähtien tarkoitus ennen tyyliä :)

Karenina Unska kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta Lumikolle.

Tämä blogi on herkullinen, onneksi löytyi!

Liina kirjoitti...

Rauhallista Uutta Vuotta kaikille Meijeriläisille ja lukijoillensa!

Tein kolme listaa tuohon SuomiRock- postaukseen ja ne kaikki katosivat. Arvelin, että tämä ei sitten ollut minun juttuni...

Marikka kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Lumikko! Minäkin jätin alet väliin, kun ei ollut oikeita tarpeita.:)

Lumikko kirjoitti...

Karenina, olipa ihanasti sanottu, onneksi minullekin, minähän kävin sinut vähän niin kuin "kotoa hakemassa" ;) Hyvää uutta vuotta!

Liina, kiitos samoin! No voi höh, miksi Bloggerin pitää aina temppuilla noiden kommenttien kanssa :/ Ehkä haluat yrittää vielä kerran..?

Marikka, samoin kiitos! Aika mukavaa huomata olevansa niin "tarpeeton" eli tyytyväinen, ettei aleissa tungeksiminen houkuta yhtään :)

Tulilatva kirjoitti...

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta täältäkin!

Katjusha kirjoitti...

Mukavaa vuodenvaihdetta sinulle!

Lumikko kirjoitti...

Tulilatva ja Katjusha, kiitos samoin teille!