lauantai 1. tammikuuta 2011

Uudenvuoden uni


Uuteen vuoteen on muutettu vähin kantamuksin. Nukuttiin kellon ympäri, unessa pakkasin ja tein lähtöä, olin huolissani miten saan kaiken mahtumaan kahteen matkalaukkuun, astiatkin. Tyhjiä matkalaukkuja olisi ollut enemmänkin, mutta päättelin, että enempää kuin kaksi en jaksaisi kantaa, eihän minulla ollut enempää käsiäkään.

Olin tullut jäädäkseni tai ainakin pidemmäksi aikaa, sinne mistä lähdin. Lähtö tuli jotenkin ennenaikaisesti, yllättäen, ja siihen liittyi pettymystä ja kyyneliä.

Asiasta kukkaruukkuun: meijerille on ihan viime aikoina tupsahtanut monta uutta lukijaa ja kävijöitäkin niin paljon, että välillä pitää ihan hieraista silmiään. En tiedä, mistä sitä on kiittäminen, mutta kiitän kuitenkin teitä, siitä että käytte ja luette ja kommentoitte. Jokaisen uuden lukijan kurkkaan, ette tosiaankaan ole vain minikuvakkeita siellä blogin marginaalissa, vaan blogia kan(nus)tava voima.

A-P:n äiti oli kutonut mulle näin söpöt sukat joululahjaksi.

10 kommenttia:

Hippokampustaja kirjoitti...

Nautin kirjoitustyylistäsi ja kuvien yksityiskohdista...

Maria kirjoitti...

Olen iloinen kun tänne vihdoin viimein kurkkasin Lumikko.Tykkään kovin.Ihanaa uutta vuotta sinulle!
Maria

Hannah kirjoitti...

Ihanaista uutta vuotta Sinulle Lumikko♥

Lämmöllä, Hannah

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihanan erilainen. Arvotat elämän oikein, vähän samalla tyylillä kuin minä itse, vaikkakin eri puitteilla.
Elämä on nyt, ei sitten joskus.

Minna kirjoitti...

Rauhallista, pehmeää ja kaikin puolin hyväntuntuista tätä vuotta!

Lumikko kirjoitti...

Hippokampustaja, kiva kuulla :)

Maria, sinä oletkin "tutun tuttu", ainakin Raitapaidan ja Himalaisen kommenttibokseista :) Kiva kun pistäydyit, tervetuloa toistekin, lempeää alkanutta vuotta!

Hannah, kiitos, samaa toivon sinullekin :)

Anonyymi, kivasti sanoit, kiitos ja hyvää uutta vuotta!

Minna, sitä samaa sinulle!

Evita kirjoitti...

Hei Lumikko! Kiitos tuhannesti viime syksystä. Olet suurenmoinen nuori nainen. Hyväksyt jopa vähän kypsemmänkin ikäiset "keijukaiset". Olen varma, että allakkasi täyttyy pikku hiljaa. Pidä joustonvaraa, sillä parhaat jutut tulevat täysin yllättäin, puskan takaa, sanoo asiasta jonkin verran kokemusta omaava. Hyvää alkavaa Jäniksen vuotta. Se on kiinalaisten mukaan leppeämpi kuin tämä Tiikerin vuosi luonnonmullistuksineen ja taloudellisine katastrofeineen. Villasukanlämpöisin terveisin Evita

Lumikko kirjoitti...

Evita, ihanasti sanottu, kiitos itsellesi! Juu, tarkoitus on pitää kalenteri sopivan laikukkaana, paljon valkoista ja vähän mustaa. Hyvä tietää, että jänis lupaa leppoisampaa vuotta. Villasukkaterveiset täältä meijeriltä!

Tuulella kirjoitti...

Nuo sukat ovat mahtavat, hyvä kuosi ja napakat värit. Ei hassumpi anoppi, jos kutoo noin sopivia sukkia :)

Lumikko kirjoitti...

Tuulella, ei hän hassumpi olekaan :) Ihan tyyliseni ja mieleiseni sukat oli osannut tehdä!