lauantai 8. tammikuuta 2011

Koti autokorjaamossa

Nyt tekee mieli lumisen elinan tavoin pyydystää valoisia asioita. Ihailla vaikka toisten koteja. Vanhasta autokorjaamosta on tullut viihtyisä pesä joillekin onnekkaille.

Kuvat on ottanut SØren Kirkegaard Mad og bolig-lehteen. Valokuvaajan vanhemmat ovat siis nimenneet lapsensa synkän ja surumielisen filosofin mukaan. Hautausmaa (kirkegaard) on melko tavallinen sukunimi Tanskassa.

Lumisen luona käydessäni piipahdan usein menneessä. Syyskuun 2009 slipper trilogy on ihana. Suosikkini on tämä, tai ehkä sittenkin tämä.

9 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Näistä tuli mieleen, kun aina jaksan ihmetellä niitä avohyllyjä. En mä vaan haluais (kuin ehkä muutaman) semmoisen. Niissä ei voi pitää muuta kuin tavaraa hiiriltä suojattuina (jos siis maalla asuu, on hiirivaara aina olemassa) ja sitä paitsi mulla ei ole mitään kovin nättiä kaapeissani, vaan kaikkea tavallista roinaa ja pakettia sikin sokin. No, tämä ei ole negatiivinen kommentti, tällaisen sotkupetterin huomio vaan :). Kauniitahan nuo kuvat ovat. Hyvää viikkistä!

sanna kirjoitti...

Autokorjaamokodissa on joitain ihania väripilkkuja. Mutta nyt oon enemmän innoissani voittamastani kokoelma-cd:stä! Hauskaa saada jonkun itse tekemä kokoelma, kun kokoelmat tuntuu jääneen c-kasetti aikaan. Tosin yhden kaverini kanssa harrastettiin c-kasettikokoelmia aika kauan cd:n tulemisen jälkeenkin. Täällä kyllä syntyi parempi lista kuin Radio Suomessa, johtui se, tai oli johtumatta, oletettavasti pienemmästä äänestäjäkunnasta.:)

Vuorovettä kirjoitti...

Ihanan valoisa koti ja piristäviä väriläikkiä! En tiennyt, että Kierkegaard tarkoittaa hautausmaata!

Lainasin joskus kirjastosta sisustus/kotikirjan, jossa oli asuntovaunukoti, sellainen oikea vanhanajan karamelli jostakin päin Amerikkaa. Suloinen kuin mikä.

Lumikko kirjoitti...

Pellon pientareella, tää koti on Köpiksen keskustassa, siellä ei ilmeisesti hiirivaaraa :) Avohyllyissä ainakin astioihin tulee helposti sellainen pöly- ja rasvakerros, joten kauhean käytännöllisiä ne eivät tosiaan ole. Viikkis on mennyt tavaroita roudatessa ja pimeillä maanteillä kieli keskellä suuta ajellessa... onneksi pääsi saman tien saunaan kun auto oli tyhjennetty lastistaan.

sanna, hyvä että ilahduit voitosta, kaikki eivät ehkä ymmärrä kokoelmakasettien tai -levyjen hienouden päälle (tai mistä minä tiedän, ehkä ymmärtävätkin). Laita tosiaan osoitteesi tulemaan ja vaikka vielä jotain suuntaviivoja (mielikkejä/inhokkeja), jotta osaan tehdä sulle mieleisen levyn. Mulla on aika hyvät varastot musiikkia koneella ja levyjäkin useampia satoja, musanörtti kun olen (ainakin ollut) ja pienimuotoista dj-keikkaakin ennen muinoin tein...

Vuorovettä, juu-u, sitä se tosiaan tarkoittaa, aika erikoinen sukunimi! Asuntovaunukoti kuulostaa kivalta, tosin vaatisi varmaan aika järjestelmällisen luonteen, jotta paikat pysyisivät ojennuksessa.

TH kirjoitti...

Komea autotalli! Sisustettu juuri niin kuin pitääkin, eli ei autoa vaan muuta. Keittiön lattia puhutteli minua eniten, se muistuttaa omaa yläkerran lattiaani, jonka olen sutinut valkoisella lateksimaalilla vanhojen maalaamattomien lattialankkujen siistimiseksi.

Celia kirjoitti...

Ihana koti!!! Kiitos Lumikko, kun jaoit nämä kuvat kanssamme.

Luin kerralla monta postaustasi. Olen ollut pienellä nettitauolla. Tänne oli kyllä ihana palata. Oikein odotin sitä. Toivottavasti jatkat taulu- sarjaasi. Se on minusta hurjan hieno idea ja kirjoituksesi kans.

Lumikko kirjoitti...

TH, eikö vain :)

Celia, kiva kun olet tullut takaisin! Olen kaipaillut. Vaikka nettitauot ovat kyllä hyviä, osaisinpa itsekin taas olla.

Taulusarja saa kyllä jatkoa, vaikka kaikilla tauluilla ei ihan noin selkeää tarinaa olekaan...

Lotte Janssens kirjoitti...

lovely

Lumikko kirjoitti...

Lotte, how nice of you to leave a comment, I'm a fan of your blog!