sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Magneettimies

Pekka Strengin ystäville tiedoksi/muistutukseksi: tänään (ihan kohta!) tulee televisiosta Arto Halosen ohjaama Magneettimies-dokumentti, joka kertoo 26-vuotiaana menehtyneen muusikon elämästä. Jos Streng ei ole tuttu, käykääpä täällä kuuntelemassa ihana Puutarhassa.

Magneettimies TV2:lla tänään klo 17.30.

6 kommenttia:

Clarissa kirjoitti...

Mikä onni, että tulin vilkaisemaan blogiisi. En olisi tuota huomannutkaan. Sisältäni portin löysin on se minun suosikkini, ehdottomasti. Ja nyt tv:n eteen.

Lumikko kirjoitti...

Clarissa, kesäaikaan hyvätkin tv-ohjelmat menevät niin helposti ohi, minäkin ihan sattumalta huomasin tämän... Sisältäni portin löysin on hieno; se on aina kuulostanut korviini jotenkin virsimäiseltä (hyvällä tavalla!), vaikkei virsi olekaan.

Nyt tosiaan tv:n eteen, toivottavasti ukkonen ei tee toosalle temppuja!

milla kirjoitti...

Meillä ukkonen, valtaisa sade ja kaiken tämän keskellä nukutut päiväunet oli ohi ja katselin tätä ohjelmaa. Sitten mies tuli ja väänsi kanavan toisaalle. En jaksanut vääntää, lähdin saunan lämmitykseen. Näkynee yle areenasta myös :)

Lumikko kirjoitti...

milla, ai meillä pahin ukkonen oli just ohjelman aikana, mutta pidin (tyhmän)rohkeasti telkkarin päällä :) Ei onneksi häirinnyt ohjelmaa. Ja näkyy juu areenastakin.

Tuikkis kirjoitti...

Pekka Streng on minusta ihana salaisuus, se etteivät kaikki tiedä kuka hän oli lisää jotenkin kiehtovuutta, sekä mystisen persoonan, että musiikin. Olen katsonut magneettimiehen useasti ja aina siitä jää sellainen olo, että siinä on jotakin arvokasta, tarinana, että joku kertoo sen, vaikka tietoa ei olekaan paljon siitä kuka Pekka Streng edes oli.

Lumikko kirjoitti...

Tuikkis, niin on. Minustakin dokkari oli kulttuuriteko, etenkin kun siitä tulee sellainen fiilis, että kaikki Strengin läheisimmät ihmiset ovat suhtautuneet elokuvan tekoon myötämielisesti.

Nick Draken tarinassa on jotain samaa, kuolivatkin samanikäisinä.