maanantai 20. kesäkuuta 2011

Väriä päivääsi

Himoitsin Shannon Fricken Väreillä kodikasta-kirjaa (WSOY 2010) ja tein kuten niin monet kerran aikaisemminkin: tilasin kirjan käytettynä ulkomailta (alkukielisenä). Kirjan kuvauksessa luki Used - Like New ja sellainen postiluukusta putkahtanut teos totisesti oli: kuin uusi.

Hintaa tälle herkulle tuli noin viisi euroa, postikulut mukaan lukien. Suomenkielinen laitos näkyy maksavan nettikaupoissa 30-40 euroa.

12 kommenttia:

Clarissa kirjoitti...

Kiitos, kuin tilauksesta tulivat nämä värikkäät kuvat tällaisen harmaan sadepäivän jälkeen, tosin aurinkokin alkaa jo tulla esille mieltä piristämään. Mistä tilasit tuon kirjan? Ja mikä hinta!! En kyllästy selailemaan tuollaisia idearikkaita kirjoja, toimivathan ne hyvin inspiraation lähteenäkin.

Aura kirjoitti...

Kylläpä teit hyvät kaupat. Itse ole juuri sellainen pallopää, että kun iskee inspiraatio, niin se jokin (esim. juuri tuollainen kirja) on saatava just sillä sekunnilla. Ei siinä sitten enää järki toimi, että voisi etsiä netistä ja vielä, hyvänen aika, odotella sen saapumista postista. :)

Lumikko kirjoitti...

Clarissa, täällä ei ole tietoakaan auringosta, tosin ihme ja kumma tänään ei ole (vielä) satanutkaan. No, eiköhän se kohta taas ala.

Tilasin kirjan Amazon Marketplacesta, josta tilaan melkein kaikki kirjani (englanninkieliset). Yksittäistä myyjää en nyt muista. Tällä hetkellä siellä näkyy olevan neljä kappaletta myynnissä:

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/1740458052/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&qid=1308589475&sr=1-1&condition=used

Oma kappaleeni maksoi tosiaan 1,79 puntaa + postikulut. Oikein hyvä hinta minusta, etenkin kun kirja vaikutti täysin koskemattomalta.

Lumikko kirjoitti...

Aura, hihih, minä olen niin pihi (tai säästäväinen?), että olen harjoittanut itseni kärsivällisyyteen. Tilaan oikeastaan kaiken (mitä en löydä kirjastosta tai minkä haluan ehdottomasti omaksi) netistä. Mieluusti tietysti tukisin niitä pieniä kivijalkakauppoja, mutta kun niitä ei pahemmin enää ole (täällä maalla varsinkaan). Ja olen tosiaan pakotettukin olemaan aika hintatietoinen...

Onneksi Amazon Marketplacen myyjät ovat usein pienehköjä, sympaattisia antikvariaatteja. Jos käytetyt kirjat kelpaavat, niiden hinnat lähtevät usein 0,01 eurosta :)

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi ihanuutta! Niistä pienistä yksityiskohdista syntyy upeita kokonaisuuksia. Komppaan Auraa - minunkin on aina saatava sillä sekunnilla haluamani :D Mutta kiitos vinkistä - täytyypä tutustua marketin tarjontaan.
Mukavaa viikkoa satoi tai paistoi ;)

Lumikko kirjoitti...

RuusuLiisa, kirja on täynnä ihania kuvia :) Aika paljon myös höpinää väreistä ja sisustuksesta, mutta harvemmin jaksan lukea sisustuskirjojen tekstejä... Senkin takia se on mulle ihan sama, millä kielellä ne on.

Mukavaa viikkoa sinnekin!

Katja kirjoitti...

Kiitos tästä kirjavinkistä. Ihanat turkoosit, minun lempivärini, jota löytyy kotoakin. Nyt olen himonnut myös aniliininpunaista. Työtilassa on kirkkaanpunaista, aulassa pieni keltainen kohta. Onko sinulle tuttu Annie Sloanin Sisustajan värikirja? Yksi lempivärikirjojani!

milla kirjoitti...

Minäkin kiitän kirjavinkistä. Houkuttelevia kuvia! Varsinkin tuo kolmas kuva ylhäältä, ihana :)

Lumikko kirjoitti...

Katja, muistelen että meillä olisi ollut joskus puhetta tuosta Sloanin kirjasta täällä..? Ei ole tuttu, yritän muistaa katsoa sitä ensi kerralla kirjastosta!

Tykkään sekä turkoosista että aniliininpunaisesta vaatteissa, mutta en oikeastaan sisustuksessa, jossa suosin lämpimiä värejä (kun taas pukeutumisessa enimmäkseen kylmiä!).

milla, joo tässä kirjassa kyllä silmä lepää :)

Pilvitarha kirjoitti...

ah, nämä lepyttävät mukavasti :)
Minulle tuli juuri eilen kirjakerhon lehti jossa tuokin oli mukana, katsoin että onpa kaunis kirja mutta en millään raaski tilata...

(Kuulun kolmeen kirjakerhoon joista en koskaan raaski tilata mitään)

Taidan illalla tutustua tuohon Amazoniin...
Annie Sloanin kirjaa suosittelen myös, se ei ole mikään "tämän viikon trendijuttu"-kirjanen :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Aa, kiitos vinkistä! Miten mä en ole aiemmin tajunnut tutustua noihin käytettyihin kirjoihin, vaikka paljon ostan kirjoja ym. Amazonista... Nykyisin kyllä paljon ostan myös bookdepository.co.uk'sta, siellä kun ei ole toimituskuluja eli lopullisen hinnan näkee heti. Ihanan näköinen kirja.

Lumikko kirjoitti...

Pilvitarha, minä kuuluin monta vuotta (vain yhteen) kirjakerhoon, mutta nyt minut oli näköjään erotettu siitä, kun en koskaan tilannut mitään... :)

Pellon pientareella, juu, mullakin kesti löytää käytettyjen apajat mutta nykyään tilailen melkein pelkästään niitä. Book Depositorystakin usein, mutta aina tuon Amazon Marketplacen kautta. Täytyykin tutustua heidän omiin sivuihinsa, jos sieltä kerran saa tilattua toimituskuluitta (Amazonista ei...)!