keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

101 syytä juhlaan

Lupasin juhlistaa sadan lukijan rajapyykin ylittymistä pienellä arvonnalla. Tässä se nyt tulee! Palkinnoksi yritin keksiä jotain edes etäisesti meijeriin liittyvää, mutta sujahtaa pakettiin muutakin.

Peltipostikortin kuvassa on vanha, saksalainen margariinimainos. Astiapyyhkeen olen ostanut pienestä liinavaatekaupasta Madeiralta. Liinassa on vihreitä, keltaisia, oransseja, vaaleansinisiä ja violetteja kahvikuppeja vaalealla pohjalla.

Arpajaisvoiton täydentää vapaavalintainen pokkari (iskemätön). Valittavissa Michael Ondaatjea, Doris Lessingiä tai Helinä Siikalaa. Ja lisäaineettomilla lehmäkarkeilla suut makiaks!

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen viimeistään 14. huhtikuuta. Olisi valaisevaa kuulla samalla teidän mahdollisista toiveistanne. Mistä aiheista haluaisit lukea lisää? Postausehdotuksia?

Huhtikuun puolenvälin paikkeilla arvon sitten kahvikuppiliinalle, kirjalle, kortille ja karkeille voittajan jollain matemaatikkosiippani kehittämällä metodilla, mikäli en entten tentten teelikamentten-tyylillä arpomisesta selviä.

En nyt aio houkutella teitä linkittämään tai liittymään lukijoiksi, mutta arvontaa saa toki halutessaan mainostaa omassa blogissaan!
Lykkyä pyttyyn ja ISO KIITOS teille kaikille, jotka olette liittyneet lukijoiksi tai muuten käytte ja luette!

48 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Mukana ollaan, tietenkin !

Vaikea antaa mitään ehdotusta, kun luen niin mielelläni kaikesta, mistä kirjoitat. Vähempään tyytymistä käsittelet usein, siitä luen ehkä kaikkein mielutiten ( jos nyt jotain pitää sanoa :-) )

Liisa kirjoitti...

Minä täällä ilmoittaudun mukaan. Niistä arvontametodeista: meidän pojat kuuluivat tässä yhtenä päivänä ratkovan jotain kysymystä seuraavasti: ensimmäinen vaihe eli kuka päättää miten päätös tehdään, selvitettiin kivi-sakset-paperilla. Sitten jatkettiin pokerinaamakilpailulla.

Meidän pojat eivät ole varsinaisia matemaatikkoja, ehkä teiltä löytyy edistyneempiä menetelmiä :-)

Liisa kirjoitti...

Mukana tietenkin. Sulla on niin mahtava blogi,e ttei paljon lisättävää.

Nonna kirjoitti...

Minäkin tykkään monenlaisista aiheista. Kiva välillä oikein pysähtyä pohtimaan ja vastata ajan kanssa noihin "vaikeampiin teemoihin", mutta vaihteeksi kevyemmät sisustushömppäjututkin ovat mieleen!

On ylipäätänsä kiva seurata hieman erilaista elämääsi!

Minna kirjoitti...

Arvonnassa mukana myös!

Kamalan vaikeaa ehdottaa mitään muutoksia ja/tai lisäyksiä. Tykkään älypaljon siitä, että blogisi ei ole mikään yhden aiheen blogi.

Pidän pohdiskelusistasi ja lukijoiden kommenteista niihin. Tykkään myös valokuvistasi ja tavastasi kirjoittaa, lempeästi, mutta terävästi ja kuitenkin kaikkia kunnioittaen.

Pidän myös sisustustyylistäsi (arvontavoiton käsipyyhe on kaunis). Jatka samaan malliin kuin tähänkin asti.
Ihanaa kevättä sinulle!

Hippokampustaja kirjoitti...

Mukana arvonnassa, totta kai!
Blogisi on yksi lemppareitani, kuvia katsoisin mieluusti enemmän...

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Mukana arvonnassa, totta kai. Minä pidän sinun blogistasi kokonaisuudessaan. Tykkään yllättyä täällä. Aihepiirisi vaihtelevat kirjallisuudesta elämänmenon pohdintaan, ajankohtaisista asioista meijeritunnelmaan ja -sisustukseen. Se on hienoa! En siis osaa eritellä, mitä haluaisin lukea eniten, koska tykkään lukea kaikkea. :)

Ai, sinun puolisosi on matemaatikko? Oletteko tekin humanisti-luonnontieteilijäpariskunta? Oman mieheni ala on laskennallinen kemia, joka on kuulemma enimmäkseen fysiikkaa ja puhdasta laskemista. Ihan vierasta minulle. :)

Tiina kirjoitti...

Kiva! Arvonta! :-)
'Raha'-aiheet on ne jotka minua kiinnostaa eniten, mutta niitähän täällä onkin aika kivasti. Muitakin ajatuksia ajattelun pohjaksi löytyy myös runsaasti blogistasi eli eipä ole uusia aihe-ehdotuksia.
Siis kiitos ja jatka samanlaiseen malliin.

Hanna kirjoitti...

Mukaan tietty! Minusta on kivaa, kun ei koskaan tiedä, mitä käsittelet. Koska yritän itse pyristellä ylenmääräisestä kuluttamisesta pienempään, niin kuluttamiseen liittyvät aiheet kiinnostavat. Toisaalta elämän kaunis turhuus on myös tärkeää, vaikkapa ne kirppislöydöt.

Clarissa kirjoitti...

Kun katsoin tuosta sivusta, mitä aiheita olet käsitellyt, niin eihän siihen mitään lisättävää ole. Toivomus vain, että jatkat samaan tyyliin. Välillä vakavampaa, välillä kevyempää.

Mitä palkintoja! Mukana olen ja toivon hartaasti, että onnistaisi ja saisin tuon Divisaderon. Lessingit olen lukenut kaikki.

Sude kirjoitti...

Tämä on niin mielenkiintoinen blogi, etten tiedä mitä voisi enempää toivoa. "Köyhäily" se taitaa olla minunkin lempiaiheeni :)
Nyt sinulla on sitten 103 lukijaa, kun jään pysyvästi seuraamaan juttujasi. Toivottavasti onnistaa arvonnassakin :)

Kikke kirjoitti...

Isot onnittelut 100:sesta!Hienoa :)!

Mukava blogi ja mielenkiintoinen...jatka vain samaanmalliin ;)

Omenaminttu kirjoitti...

Sinulla on niin monipuolisesti kaikkea kivaa, etten mitään erityistä oikein osaa toivoa.

Toivottavasti onnistaisi arvonnassa, keittiöpyyhe on tosi kaunis. Lessingit olen lukenut, itse asiassa juuri menossa tuo paksuin niistä :)

wihtori kirjoitti...

Kukkuluuruu, tuun mukaan :) Sä oot huippu, ja kuten huomaat kauhuskenaariosi olivat turhia.
Elämänfilosofointiaiheet on sulla aina niin hyviä. Wanhojen esineiden kuvat ilahduttavat aina. Monipuolisuus ja -milloin mitäkin-tyylisi jatkukoon. Hali !

sanna kirjoitti...

Oi, miten hienot palkinnot! Ja taisit aiemmin "tuskailla" keksitkö mitään kivaa. Mulla olis vaikeuksia valita noista! (Osan oon lukenu, mut ei kyllä harmittas Divisadero hyllyssä ja lehmäkarkit vatsassa.)

Toistan edellisiä kommentoijia. Tykkään tästä blogista näin. Musta keveiden ja painavampien kirjotusten vuorottelu on kivaa ja hyvää!:)

Katja kirjoitti...

Minäkin osallistun arvontaan. Kaikki tekstisi ja kuvasi ovat kiinnostaneet, luen mieluusti laidasta laitaan. Ihan yleisestä uteliaisuudesta mietin meijeriä asuinyhteisönä. Onko teillä naapurien kanssa yhteistä toimintaa jne. Me asuimme ennen tätä kotia kerrostalossa, jossa oli hurmaavan heterogeenista asujaa, oli hyvin yhteisöllinen olo. Sitä olen kaivannut tännekin.

Niina kirjoitti...

Yksi ilmoittautunut täällä lisää.
Komppaan edellisiä aiheiden suhteen.

Pienen mökin emäntä kirjoitti...

Pakko komppailla edellisiä, Meijerielämän monipuolinen aihevalikoima on hyvä juuri tällaisena. Luen kaikki jutut, mutta ehkä eniten kiinnostavat arjen filosofoinnit, "metablogistiset" teksit ja meijerielämän kuvaukset.

Onnea reilusta sadasta - ja olen totta kai mukana ihanien palkintojen arvonnassa :)

Karenina Unska kirjoitti...

Arvonnassa tietty mukana. Ja kuten muutkin, minäkin pidän pohdiskelevista bloggauksista ja siitä ihan tavallisesta elämästä. Niin ja kuvistakin.

Hei, ehkä olet aika oikealla tiellä, kun sinulla on yli sata lukijaa :D

Maria kirjoitti...

Onnea onnea Meijerielämän suloisen yllättävälle emännälle .Minä luen juuri sitä miellelläni mitä haluat tänne kirjoittaa.Kiitos♥sitä lisää.

Suvenkeiju kirjoitti...

Onnea satasesta ja menestystä jatkoon! Köyhäilystä ja siinä sivussa henkisestä rikkaudesta on mukava lukea postauksia. Kivat kuvat ovat myös iso osa blogisi viehätystä. Pidä vaan oma linjasi, hyvin menee!

villaruusu kirjoitti...

Blogisi on mulle ihan uusi tuttavuus ja tykkään kovasti pistäytyä täällä. Köyhäily eri muodoissaan yhdistyneenä luovuuteen, siinä sitä kirjoitustyömaata :)

milla kirjoitti...

Hei, mukana ollaan :) Täältä löytyy aina minullekin kaikkea mielenkiintoista luettavaa sekä katseltavaa. En osaa kertoa mitään toiveita, koska tänne on aina nytkin mukava tulla ja kirjoitat mielenkiintoisista asioista. Ehdottomasti hyvä näin!

Marikki kirjoitti...

Tietysti olen mukana :-).

minmi kirjoitti...

Onnea satasesta!

Pidän älyllisestä hömpästä, jota blogistasi voi lukea.

Ja luonnollisesti haluan olla mukana arvonnassa.

tuike kirjoitti...

Tykkään kaikista kirjoituksistasi. Kevyemmistä ja painavimmista. Tekstisi herättävät usein ajatuksia, mutta olen aika huono kommentoimaan, muotoilemaan ajatuksiani tekstiksi. Esimerkiksi tuo köyhyys-teksti oli hyvä: minusta oli erinomaista, että toit esiin tämän "vapaaehtoisen köyhyyden", josta vielä aika vähän puhutaan. Samoin myös sen, että köyhyyden laskemisen perusteet ovat kovin kaavamaisia ja niihin pitäisi minusta suhtautua kriittisemmin. Olisi minulla jotain sanottavaa tulonsiirroistakin... lainoilla opiskelleena ja lainoilla asunnon ostaneena ei ole ollut mahdollisuutta valinnanvaraiseen köyhyyteen vaan se on ollut PAKKO. No, nyt kun velat alkaa olla maksettu ja toivoin, että saan hyvinvointivaltiosta osani niin mitä kummaa: eläke-ikäni nousee ja joudun maksamaan vielä terveydenhoidostanikin, kun vanhenen... Oho, aloin päästä vauhtiin, taitaa olla paras lopettaa paasaaminen... :-) Kohta et huoli mua ollenkaan arvontaan ;-)

Ja sitten tykkään siitä, ettet mielistele lukijoita. Kiva blogi, säilytä tyylisi!

Lumikko kirjoitti...

Ihanan paljon osallistumisia, kauhuskenaarioni oli siis onneksi aiheeton :) Kiitos kaikille, kannustuksesta ja lämpimistä sanoista ja muutamista uusista ideoistakin! Hyvä tietää, että sillisalaattilinja nauttii kannatusta.

Kädellisen Liisa, pokerinaamakilpailu kuulostaa hyvältä tavalta ratkoa kysymyksiä, olisikohan se jotenkin sovellettavissa tähän.. ;)

Minna, jos tosiaan onnistuisinkin kirjoittamaan "lempeästi, mutta terävästi ja kaikkia kunnioittaen", voisin tosiaan olla tyytyväinen. Lupaan yrittää, kiitos kauniista sanoistasi!

Lumiomenan Katja, kyllä vain, matemaatikko-humanisti-pariskunta ollaan :) Minä tosin olen myös valt.yo, mutta valtiotieteellisestä en ikinä valmistunut miksikään. Luin siellä kyllä yhtä sun toista useamman vuoden.

A-P:n ala on stokastiikka, jonkinlaista todennäköisyyslaskentaa kuulemma, minulle täyttä hepreaa. Hämmästyin suuresti alussa, kun huomasin ettei alalla käytetä lainkaan numeroita (vaikka se on matematiikkaa) vaan ainoastaan kreikkalaisia (?) kirjaimia!

Vuoroveden Katja, mieluusti kirjoittaisin tuosta yhteisöllisyydestä, mutta sitä ei kauheasti ole ollut; aika omissa oloissaan täällä naapurukset ovat ja asuvat. Olen kyllä itsekin (ainakin ollut) aika syrjäänvetäytyvä, joten olen saattanut jäädä jostain paitsi. Muutamia hauskoja juttuja on kyllä sattunut sinä aikana, kun olen tässä asunut; niistä voisinkin postata, kiitos vinkistä!

Lumikko kirjoitti...

Nyt on tullut ainakin kaksi termiä, joihin olen erityisen mieltynyt: metablogistiset tekstit (Pienen mökin emäntä) ja älyllinen hömppä (minmi). Hauskoja!

tuike, huolin kyllä :) Voin kuvitella harmistuksesi. Minullakin on sekä opinto- että asuntolainaa, mutta kohtuullisesti -ensimmäistä siksi, että rahoitin opinnot enimmäkseen työnteolla ja jälkimmäistä siksi, että ostin asunnon täältä "korvesta", huippuhalvalla :)

Jenny kirjoitti...

Mukana tietenkin :). Blogisi on juuri ihana tällaisena kuin se on. Kunhan vain jatkat, olen tyytyväinen!

JEN-SKA kirjoitti...

Toinenkin Jenny ilmoittautuu mukaan, ja niin tyytyväisenä etten mitään parannusehdotuksia keksi!

Elisa kirjoitti...

Mukana ollaan! Onnea blogille ja blogin pitäjälle, jatka vaan samaan mainioon tyyliin!

Outi L kirjoitti...

En ole varmaan koskaan kommentoinut, mutta nyt heilutan kättäni sinne meijerin suuntaan! Blogisi on raikas ja omansalainen. Tykkään aihevaihteluista. :-)

Pellon pientareella kirjoitti...

Onnea blogille. Tyyli ja sisältö ovat just hyvät, ja syvälliset pohtivat jutut mieliaiheitani. Lyhyt viesti vain taas, ei ole ollut aikaa sitten yhtään lukea blogejakaan, kun painan vain aamusta iltaan töitä, on sellainen suma just nyt.

Tanjuska kirjoitti...

Moikka!

Sattuma lennätti tälle blogille.
Eli en voi väittää olevani vakilukija,mutta pahasti näyttäisi sille suunnale lipsahtavan :)
Jatka vain samaan tyyliin iloista kirjoittelua!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa !
Blogi on ihastuttava, tykkään kuvista ja kirjoitat kivasti !
Mitään ihmeempää en osaa toivoa, kaikki on kohdallaan !
Terkut Marja-Riitta

Mervi kirjoitti...

Tajusin vasta nyt lisätä itseni lukijoihin vaikka olen täällä jo aikani vieraillut. :) Eli arvontaan mukaan minutkin! :D

Mari A. kirjoitti...

Osallistun myös arvontaan.
Postausaiheista en osaa sanoa mitään ihmeellisempää, sillä löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, enkä ole käynyt lukemassa ihan kaikkea alusta.
Pidin ainakin siitä rahapohdinnasta, ja muutenkin ovat mukavia tuollaiset maailmanmenon pohdinnat, niitä kun aika harvassa blogimaailmassa on.
Muuten musta on mukavaa lueskella juttuja ja muodostaa kuvaa kirjoittajasta ;D

crystalline_sugar kirjoitti...

Minäkin mukaan ilmoittaudun.
Oon tykänny tosi paljon blogistasi, erityismaininta hienoista kuvista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Onnea blogillesi. Piipahdan täällä usein, sillä pidän juttujesi monipuolisuudesta ja joutilaista mielipiteistäsi ja tietenkin kuvista. Kauttasi olen löytänyt myös monille hauskoille sivuille, siitäkin kiitos.
Hyvää kevään jatkoa toivoo
maarit

Maelka kirjoitti...

Ahkera lukija, mutta laiska kommentoija....Maelka Unelmien mummonmökistä täällä huutelee.

Elma Ilona kirjoitti...

Mukavaa! Mukana ollaan. Blogisi sisällöstä ei voi todeta kuin: "tää on hyvä, pidä tää!" :)

luminen kirjoitti...

Kirjoitat hyvin aiheesta kuin aiheesta. Mua on kiinnostaneet varsinkin bloggaukseen liityvät juttusi. Toivon siitä lisää jatkossakin, vaikka se voikin olla herkkä aihe eikä välttämättä helppo keskusteltavaksi.

piitzi kirjoitti...

Osallistun! Aivan ihana liina ja lehmunamut on nam nam =9 Kirjailijat ovat minulle outoja, olen sen verran "sivistymätön" xD Luen mielelläni vähän kaikenlaisia aiheita, joten anna palaa vaan =)

outi kirjoitti...

mukana! mutta en mä osaa tilata mitään postausta. tykkään lukea sun mietteitä ja ajatuksia, juuri sellaisina kuin niitä tulee:)

Villiviini kirjoitti...

Törmäsin blogiisi ja heti arvontaan! Totta kai olen mukana, mutta aion olla lukijasi jatkossakin.

Sirkka kirjoitti...

Mukana ollaan! Kirjoituksesi eri aiheista, se, että syvennyt johonkin aiheeseen, on mukavaa luettavaa.

Marja-Leena kirjoitti...

Mukana. Kaikki vanha kiinnostaa.

RuusuLiisa kirjoitti...

Onnea huimista luvuista :)messissä ollaan. löysin vasta blogisi ja pikalukien tykkään paljon.