perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hiljaiseloa

Maailman seitsemänneksi vaikutusvaltaisimmaksi ihmiseksi on rankattu mies, jonka kehittelemässä mobiilipelissä ammutaan ritsalla pikkulintuja, jotka räjähtävät ilmalentonsa päätteeksi kappaleiksi. Elämme omituisia aikoja.

Tänä pääsiäisenä aion kuunnella elävien lintujen laulua, lukea kirjoja (ensimmäinen jo lopuillaan) ja olla mahdollisimman vähän koneella. Blogikin huilii hetken.

Levollisia päiviä kaikille teille!

Kuvat äitini kotoa.

14 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Sinä sen sanoit, omituisia aikoja tosiaan. Kuulostakoon kuinka mummolta tahansa, voisin todeta, että "mihin tämä maailma on menossa".

Sun pääsiäissuunnitelmat kuulosta jokseenkin täydellisiltä. Rauhallista ja antoisaa joutenoloa!

-Päivi-

Omenaminttu kirjoitti...

Pääsiäissuunnitelmasi kuulostavat oikein hyvältä!
Kiitos arpajaisvoittopaketista :) Se ilahdutti minua täällä torstaina, kun tulin väsyneenä töistä. Heti kun saan edellisen kirjani loppuun, aloitan Divisaderon.
Nyt sammutan minäkin koneen ja lähden ulos nauttimaan ilta-auringosta ja linnunlaulusta.

wihtori kirjoitti...

Rauhoita keho, rauhoita mieli, sydämeen syttyy rakkauden kieli !
Pehmeän hidasta Pääsiäistä !

Nonna kirjoitti...

Sinä tiesit näköjään mitä siinä pelissä tapahtuu, minä en... =)

Mukavaa pääsiäistä! Kukin viettäköön sen tyylillään leppoisasti!

elina kirjoitti...

En ensin ymmärtänyt ollenkaan mistä puhuit. Otin asiasta selvää ja nyt yhdyn ihmettelemään maailman menoa. Miten joku voi pitää tuollaisia asioita edes hyväksyttävinä, saati vaikuitusvaltaa lisäävinä. Mokomia pelejä ei minusta edes tarvita mihinkään.

Katjusha kirjoitti...

Kaunis tuo lamppukoristekokonaisuus!

Iloista pääsiäistä!

sanna kirjoitti...

Ihana tuo edellinen tarina!

Tänään muuten siskoni ihmetteli ääneen minulle tuota samaista angry birdsillä maailman vaikutusvaltaisimpien joukkoon -asiaa.

Mukavaa pääsiäistä sinulle!

Hippokampustaja kirjoitti...

Toivottavasti olet lukenut sivukaupalla hyviä tekstejä... Itse lopetin juuri äsken Annamari Marttisen Mistä kevät alkaa. Edellinen kirja oli Anne B.Radge: Satunnaista seuraa. Keittiön pöydällä on Pekka Mannisen Peili. (Luen monta kirjaa yhtäaikaa - kirja keittiössä, olohuoneen pöydällä, yöpöydällä, työhuoneen nojatuolissa...)

Elisa kirjoitti...

Leppoisaa ja palauttavaa pääsiäislomaa sinulle! Minäkin avaan tänään kirjan, jospa saisin päälle lukemisvaihteen.

Lumikko kirjoitti...

Päivi, mummoksi tässä kieltämättä itsensä joskus tuntee, kun maailmanmenoa päivittelee... ;) Sitä samaa sinne!

Omenamintu, hyvä että paketti löysi perille! Tänään on ollut ihan fantastinen sää, oltiin monta tuntia mökillä ja naamakin näkyy vaihtaneen väriä :)

wihtori, rauhoitettu on :) Samoin sinulle!

Nonna, no juu, siippa halusi tutustua tähän mullistavaan keksintöön ja kurkin siinä sitten olan yli. Kiitos samoin sinne!

elina, suomalaiskeksijän angry birdseistä oli tosiaan kyse. Niillä pääsi sijalle seitsemän Time-lehden koostamalla maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalla.

Katjusha, välitän kehut äidilleni :) Samoin!

sanna, kiitos samoin sinne! Joo, olihan se aika erikoinen lista muutenkin. Barack Obama sijalla 82.

Hippokampustaja, melko dekkaripainotteista on ollut... Menen ensi viikolla haastattelemaan brittiläistä dekkarikirjailijaa, joten hänen tuotantonsa kimpussa olen nyt ahertanut. Onneksi kirjoittaa vietävän hyviä jännäreitä! Iltaisin olen sitten "palkinnut" itseni muunlaisella kirjallisuudella, dekkarit eivät oikein sovi mulle iltalukemiseksi :)

Hyvä systeemi tuo "kirja joka huoneessa"!

Elisa, kiitos samoin sinulle! Toivottavasti saat, lukeminen on ihanaa nimenomaan silloin, kun saa sen vaihteen päälle. Yritän pitää omastani kiinni pyhien jälkeenkin, talvella tuli luettua aika vähän...

tuike kirjoitti...

Minullakin on vapaat menneet lukemisen parissa. Luin Ekmanin Sudentalja -trilogian melkein yhdeltä istumalta (tai makaamalta, en noussut edes sängystä, kun aamulla aloitin:-).

Huomenna pitää päästä puutarhahommiin!

Kiva pääsiäiskruunu!

Pirkko kirjoitti...

Tässä nyt häiritsen huilimistasi ja hiljaiseloasi. Blogissani on sinulle tunnustus ja haaste, johon toivon sinun tarttuvan vain ja jos tuntuu siltä, että haluat, jaksat ja ehdit. Ennenkaikkea: hyvää huilia!

outi kirjoitti...

luin sen myös. ja ihmettelin. vaikutusvaltainen. mitä sekin tässä maailmassa tarkoittaa. no, niin.

kauniita pääsiäispäiviä!

Lumikko kirjoitti...

tuike, voi Sudentaljan lukemisesta olen haaveillut minäkin, olisikohan kohta aika ryhtyä tuumasta toimeen (eka osa löytyy hyllystä)...

Pirkko, et häiritse lainkaan :) Kiitos kovasti, tartun haasteeseen heti kun saan huilini huilittua!

outi, kiitos! Ja niinpä.