torstai 14. huhtikuuta 2011

Pukua ulkoiluttamassa

Käytiin tänään ostamassa A-P:lle puku. Tänä keväänä juhlitaan ainakin yksiä häitä ja yksiä 80-vuotispäiviä, kesäkuussa isoisäni 100-vuotispäivää. Vanha puku kiristi ja puristi, uusi istuu kuin hansikas.

Illalla vietiin puku sen ensimmäiseen juhlatilaisuuteen. Visiitti jäi lyhyeksi, koska istumapaikat olivat menneet eikä puku olisi jaksanut seistä kahta ja puolta tuntia. Autossa löysättiin kravattia ja potkittiin pikkukengät jaloista. Otettiin keula kohti kotia, tehtiin pari mutkaa matkaan, nuuhkittiin kevättä ja paistateltiin ilta-auringossa ilman takkia. Autostereoissa tätä.

5 kommenttia:

Clarissa kirjoitti...

Mikäs teillä siinä kotiin ajaessa. Kaikki hyvin: hienot vaatteet, hienot maisemat, hieno musiikki ja kyllä se puku ehtii vielä juhliakin.

Lumikko kirjoitti...

Clarissa, no näin juuri. Ja eihän se tälläytyminen nyt ihan hukkaan mennyt; onhan se joskus kiva katella puolisoakin jossain muussa asussa kuin verkkareissa :) Kuviakin räpsittiin.

Olipa kiva kun jätit kommentin -ehdin jo ajatella, että tuo blogin historian ensimmäinen vähän tuoreempi (päätön) omakuva jotenkin järkytti lukijoitani, kun ei kukaan ole hiiskahtanut mitään... ;)

milla kirjoitti...

Minun piti tänne kommentoida, mutta jotenkin jäi kesken (minne lie tuli nopea lähtö). Että ei täällä järkytytty olla ;) Meinasin sanoa jotain sellaista, että meillä on joskus tapana juuri ajaa vähän mutkan kautta ja katsella maisemia sekä kuunnella musiikkia ajellessa. Pysähdellään ja käydään katsomassa uusia paikkoja. Joskus etsitään geokätköjä matkalla. Nyt ei pitkään aikaan, ehkä taas kesällä :)

Lumikko kirjoitti...

milla, kiva kuulla ettei olla järkytytty (kaikki ainakaan) :D Voisit joskus tehdä postauksen tuosta geokätköilystä, se on mulle ihan vieras asia mutta kuulostaa mielenkiintoiselta!

milla kirjoitti...

Laitetaan muistiin :)