maanantai 15. marraskuuta 2010

Kiitos

kaikista tähän postaukseen jättämistänne kommenteista ja tervehdyksistä!

Nyt tiedän, että kyläilette meijerillä mäjentöppäreeltä, mummonmökistä, pellon pientareelta, kuusen alta, radan toiselta puolen ja vaikka mistä, maalta ja kaupungista.

Joukossanne on ihmisiä kotikulmilta mutta myös kaukaa Kainuusta ja Kiinasta asti. Yksineläjiä ja perheellisiä. Kotiäitejä, yrittäjiä, eläkeläisiä, entisiä ja nykyisiä opettajia ja ainakin yksi tuleva kirjailija. Ja yksi jonka työpaikka on ambulanssi.

Hidastajia ja hölläämisestä haaveilevia mutta myös niitä, joiden elämä on mallillaan ilman mitään irtiottoja. Bloggaajia, joiden lumoavista blogeista olen saanut intoa ja inspiraatiota. Lukijoita, joiden kommentit ovat tuottaneet iloa ja rohkaisseet rehellisyyteen. Niitäkin, jotka ovat lukeneet hiljaa mutta sanoivat nyt hei, kiitos siitä.

Olette kivoja, kiinnostavia ja kannustavia ihmisiä. Kiitos kun käytte.

Clare Melinskyn kuvat täältä.

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Minäkin täällä kurkin :Liisa Ihmemaasta,hih.

Lumikko kirjoitti...

Liisa, kiva kun kurkit :)

eve kirjoitti...

Ja sitten on meitä, jotka miettivät vieläkin, miten siihen kysymykseen vastaisi. Mikä minä olen... öh. Hidas hämäläinen? :)

Pirkko kirjoitti...

Olen näköjään ohittanut tekemäsi kysymyksen, mutta vastaus on oikeastaan blogini henkilötiedoissa. Tähän sitten vielä: kurkistelen tänne usein, vaikka nyt jäi pari päivää väliin.

Lumikko kirjoitti...

eve, niin, tai ehkä minä olen hitusen nopeampi karjalais-savolais-uusimaalais-hämäläinen, joka en anna toisten miettiä rauhassa kun aina on kiire puskemaan jo uutta juttua :)

Pirkko, uskon sen, eihän sitä aina ehdi kommentoimaan eikä joka päivä kurkistelemaankaan, ei oteta paineita!

vaarihiiri@gmail.com kirjoitti...

Kiitos itsellesi Lumikko :) Blogisi antaa aina niin posiitivisen voima latauksen tänne arkeeni, että sillä jaksaa siirtää vaikka melkein vuoria :)
t: eräs joka asustaa remontin keskellä ja siirtelee oikeasti vaan omaisuuttaan edes takas ... ja roudaa samalla ohimennen rakennusjätteitä hävitettäväksi :)

Lumikko kirjoitti...

vaarihiiri, uskomattoman nätisti sanottu, kiitos sinulle :)

vaarihiiri@gmail.com kirjoitti...

Lumikko, uskomattoman totta vaan tuo mitä kirjoitin :) Joten kiitos kuuluu sinulle :)
... tuolla ajellessa yötä myöten väsyneenä pimeitä teitä, tekee ajatusleikkejä ... kelaa joskus lukemaansa ja pähkäilee, jää jokunen tunti aikaa pelkille omille mietteille kun ajelee (ja kuljetusmatkat pitkiä, useita tunteja) ... täytyy siis olla paljon ajateltavaa oman työn lisäksi jottei ihan tylsisty :) Silloin työkin tuntuu lomalta :)