sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Missä bloggaan

Ill Seen, Ill Said-blogissa on kiva sarja Where we blog from, jossa esitellään niitä työpisteitä, keittiönpöytiä ja sohvannurkkia, joissa bloggaajien postaukset syntyvät. Siis sisustusjuttuja tavallaan. Janen sarjasta inspiroituneena otin parit Missä bloggaan-kuvat meijeriltä.

Tämä olkoon samalla haaste kaikille halukkaille: jos haluat esitellä oman lempinurkkauksesi, jossa useimmat blogitekstisi syntyvät, tulen mielelläni kurkistamaan!

Kirjoituslipaston ääressäkin on hyvä, 
mutta useimmiten bloggaan sohvalla.
Toiseksi alimmainen kuva otettu jo kesällä, kuten maisemasta näkyy. Taulut lipaston päällä Katy Gyllströmin (1983) ja Aarne Arin (1936), maalaus sohvan yläpuolella Elisa Heinosen (2005).

19 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Minulla on täsmälleen samanlainen klaffilipasto :)

Lumikko kirjoitti...

Isoäidin peruja :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Lipasto on kaunis. Tädin kotona oli aikoinaan tuollainen, tulee lapsuus mieleen. Minä bloggaan melkein aina ruokapöydän ääressä, siitä oli kuvakin muutama päivä sitten. Siitä näkee ulos, kahteen suuntaan. On tilaa ajatuksille. Usein kuuntelen samalla musiikkia, se saa myös ajatukset lentämään.

Sanni kirjoitti...

Tää on kiva! Olen itsekin joskus tämmöisen kiertopostauksen tehnyt. Ai harmi, kun ei muista yhtään milloin? En jaksa koko arkistoa koluta. Vai olikohan se niin, että mitä näkyy ikkunastasi paikassa, jossa bloggaat.

Meijerissä näyttää kovin kotoisalta. Kun saan aikaiseksi postauksen, voisin oikeastaan napata tämän.

Bullukat kirjoitti...

Onpa ihana koti. Kauniit värit ja tuo bloggauslipasto on todella upea.

Marikka kirjoitti...

Oi tää onkin kiva haaste, pitääpä osallistua lähiaikoina. Pitää tosin ensin siivota... bloggaan parhaillaan siivoamattoman aamupalapöydän keskellä, ja täältä ei meinaa edes omia ajatuksiaan löytää.:)

Pirkko kirjoitti...

Kodikasta! Kovasti mielelläni bloggaisin sohvalla tai edes mukavasti nojatuolissa, mutta meillä on kantava väliseinä keskellä huushollia, niin, että ainoa toimiva tila on työhuoneessa. Olisi kuulemma järjestettävissä jonkun lisäpiuhan avulla, mutta meillä on jo valmiiksi semmoinen piuhaviidakko, etten toistaiseksi ole motivoitunut.

Kirsi kirjoitti...

Haa, samalla lauseella voin vastata, miten itse kuvasit bloggauspaikkaasi: "Kirjoituslipaston ääressäkin on hyvä, mutta useimmiten bloggaan sohvalla." Ja sen lisäksi keittiönpöydällä, mutta se on varattu vain yksinäisiä ja hauraan kauniita aamupäiviä varten.

Sattumoisin, parempien kuvien puutteessa, postasin viime viikolla kuvan tästä kirjoituslipaston ääreltä: http://havahduksia.blogspot.com/2010/11/hyva-tyopaiva.html

Nöpöstiina kirjoitti...

Asiasta seinään, laitoin sulle sähköpostia, väri asioista :)
Ja toden totta, taidanpa kuvata bloggauspisteeni...

Jane Flanagan kirjoitti...

Thank you for linking to my blog! I wish I could understand this post :)

Hannah kirjoitti...

Oi, niin kodikasta ja lämpöistä tunnelmaa!
Meikänainen kantaa konetta fiiliksen ja tilanteen mukaan; missä kulloinkin mielenrauhaa - sohvalla, kirjoituslipastolla, keittiönpöydän äärellä.
Palaten vielä aiempaan postaukseesi sävyistä; mietteesi niin osuvia! Blogimaailma vasta avautumassa tällaiselle vihreälle bloggaajalle, mutta onhan tässä tullut tuta, miten moninaisia intressejä ja arvostuksia bloggaajilla onkaan ja miten nämä viitoittavat blogeja. Sävyt maustavat ja luovat nyanssit.
Blogistasi kiinnostuin ja viehätyin nimenomaan persoonallisen linjasi sekä "kemian" johdosta. Pidän pohdinnoistasi, blogisi tunnelmasta ja kauneudesta! Niistä sävyistä siis! Kiitos jakamisesta ystäväinen♥

outi kirjoitti...

pitää vissiin siivota ennenkuin kehtaan ottaa kuvan tästä nurkkauksesta;)
kiva tuo tanssivat-taulu.

Lumikko kirjoitti...

Kirjailijatar, minäkin ihailin lipastoa jo lapsena, isovanhempien luona. Ja mitä aarteita se kätkikään (ainakin postimerkkejä ja sormustimia)! Ruokapöytä on kyllä hyvä myös.

Sanni, tässähän tuli tuo ikkunanäkymäkin... Nappaa pois!

Bullukat, kiitos :)

Marikka, mulla myös keittiönpöytä kolmas vakipaikka, mutta se ei tosiaan ollut kuvauskelpoinen sunnuntaina... Olispa kiva jos tarttuisit haasteeseen!

Huomasin muuten eilen ihan sattumalta, että olit linkittänyt taannoisen hidastamispostaukseni FB-sivuillesi, kiva :) Ihmettelinkin kun oli niin kovasti trafiikkia FB:stä... Ilmoittauduin sivusi tykkääjäksikin!

Pirkko, onneksi sulla on oikein mukavannäköinen työhuone, mikäs siellä on bloggaillessa!

Kirsi, tsekkasin kirjoituslipastosi :) Keittiönpöytä mullakin myös käytössä, jos vaan sekaan mahtuu...

Nöpöstiina, innolla odotan lopputulosta :) Ja kuvaapas bloggauspisteesi, on hauska nähdä millaisista nurkista ihmisten aatokset maailmalle lähtevät.

Jane, oh, I was just telling about your series and what a great idea it was! And then I took some "where do I blog from"-pics from my house :)

Hannah, kiitos kauniista sanoistasi -tunnelmassa voi toisinaan olla pientä alakuloa, mutta sinähän tiedät valosta ja varjoista...

outi, myönnän että minäkin vähän siistin paikkoja ennen kuin otin kuvat, vilttikin oli alunperin ihan mykkyrällä... meniköhän nyt lavastuksen puolelle;)

Tuon tanssitaulun takana on toinen yhtä kiva, mutta siitä on lasi rikki, odottaa että saisin korjautettua.

Vuorovettä kirjoitti...

Minä olen just muuttanut (tervetuloa rannalle, vaikka hiukan hyistä onkin) ja nyt on vain kaukoputki ja simpukoita, kiviä ja ajopuita. Mutta kunhan paikat ovat kunnossa (eikä tarvi linnunsulalla kirjoittaa), kerron tarkemmin minäkin. Kiintoisa aihe, lämpimän ja kodikkaan näköistä meijerissä.

maiju kirjoitti...

Bloggaan miniläppärillä useimmiten sohvalla ja välillä työpöydän ääressä. :))

Lumikko kirjoitti...

Vuorovettä, kävin rannalla, ei lainkaan hyistä vaan arvoituksellisen tunnelmallista, tulen toistekin!

maiju, sohvabloggaajien heimoa siis sinäkin :)

wihtori kirjoitti...

Bloggausnurkkaukseni paljastettu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tämä tulee nyt melkein vuoden myöhässä, tämä kurkkaamiskutsu, mutta olen vasta löytänyt blogiisi tieni ja nyt ahmin sivuja ja postauksia taaksepäin. Minä bloggaan yleensä keittiönpöydän ääressä, mutta joskus myös täällä:
http://kirjatoukkajaherrakamera.blogspot.com/2011/08/missa-bloggari-bloggaa.html

Lumikko kirjoitti...

Hei Kirjatoukka (oletan?)! Kävin kurkkaamassa, kivalta näytti :)

Minäkin bloggaan keittiönpöydän ääressä silloin kun olen yksin kotona/valveilla. Muina aikoina keittiönpöytä on aika lailla puolison valtaama.

Hauskaa, että joku lukee näitä vanhojakin postauksia, vaikka perfektionistina olenkin aina vähän huolissani, että mitä sieltä arkistosta löytyykään...