maanantai 29. marraskuuta 2010

Tiskiharjaliinat

Markettilöytö. 
Hinta oikein sopiva viihtyisästi köyhäilevälle (alle 2 €/kpl).

7 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Vautsi, hienoja ja hyvään hintaan!

Millan kirjoitti...

Hauskoja :)

himalainen kirjoitti...

Se on ihan totta, että marketistakin voi tehdä löytöjä. Pitäisi ehkä miettiä sopiva aika vain, jolloin on riittävän hiljaista mennä sinne löytämään. Löysin kerran tosi kauniin kahvipurkin, luulen, että se olisi yksi tavaroistani, josta en millään luopuisi.

Pelottaa vain yleensä nuo marketit, tai tulee sitä ahtaampi olo niissä mitä isompia ne ovat, ne vyöryvät päälle, menen nopeasti vain marketin vieressä olevaan pieneen kauppaan ruokaostoksille, siellä käyvät tällaiset erakot, jotka karttavat kai kirkkaita valoja ja muuta sellaista.

Toisaalta kyllä vähän kuin haaveilen marketissa käynneistä keskellä viikkoa, arkiaamuna, haaveilen siitä, että antaisin marketille ja itselleni tilaisuuden olla erilainen.

Katjusha kirjoitti...

Kävin sulle täällä jo kommentoimassa, mutten ymmärrä mihin se kommentti on kadonnut???
Oonkohan mä vahingos kirjottanut kommenttini jonkin muun tekstin alle...jos semmonen jostain vastaan tulee niin tänne se kuuluu :)

Marketeista löytää joskus yllättäviä juttuja. Oon huomannut et pienistä k-kaupoista löytää erilaisia ja edullisia pikku tavaroita, kaikkea kivaa jota on mukava hypistellä! Ja usein ostellakin :)

Lumikko kirjoitti...

Kiki ja Millan, minustakin hinta-hauskuussuhde oli aika kohdallaan :)

himalainen, keskellä viikkoa kannattaakin mennä, aamupäivällä on varmaan hiljaisinta, tai sitten ihan myöhään illalla. Meillä päin marketeissa on välillä niin väljää, että ihmettelen miten ne voivat kannattaa, miten kaikki ne tavarat voivat mitenkään löytää ostajansa.

Kivointa markettilöytöjen tekemisessä on juuri se, että kaiken sen tusinatavaran keskeltä voi löytyä jotakin aivan hurmaavaa, jota ei ole osattu ylihinnoitella, koska tavaran hurmaavuus ei avaudu kaikille. Mutta olen minä silti huolissani Suomen marketoitumisesta ja pikkukauppojen katoamisesta, muualta kuin isojen kaupunkien keskustoista siis.

Katjusha, Blogger on aika taitava hävittämään kommentteja, olen tähän ilmiöön törmännyt niin usein... :) Mullakin yksi ihana lammaskuvioinen pussilakana, jonka löysin pikkukaupungin K-kaupasta, missään muualla en sellaista ollut ikinä nähnyt.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ja noista tietää, mihin ne on tarkoitetettu :) Minä käyn nykyään kovin harvoin marketeista, mutta muistan kyllä joskus tehneeni kivoja löytöjä. MInun pitää vaan oikein törmätä tavaroihin, olen huono etsimään.

Lumikko kirjoitti...

Kirjailijatar, joo vihje on aika selvä :) Minä en ole käynyt ikinä niin paljon marketeissa kuin nyt (täällähän ei mitään lähikauppoja oikein edes ole), yritän löytää niistä hyviä(kin) puolia... Ja onhan se omanlaisensa ohjelmanumero sekin, siis lähteä "ihmisten ilmoille" vaikka sitten markettiin.